LoL'de elo hell hala var mı?

Elo hell ne hocam? Nasıl düşülüor?

Toxiclik açısından eskiden fark vardı, şu an en azından senin dilinden birileri görüp tilt olmak istemiyorsan geçebilirsin tabii. EUW'un tek sıkıntısı skin alamıyoruz parayla (dolar 20 )

Açıkçası kostümlü bir hesap satın alıp öyle geçmeyi düşünüyordum ama alacağım hesap mesela 250 seviye olacak o hesap elohellde midir? Ondan korkuyorum

Açıkçası kostümlü bir hesap satın alıp öyle geçmeyi düşünüyordum ama alacağım hesap mesela 250 seviye olacak o hesap elohellde midir? Ondan korkuyorum.

30 seviye fresh hesap almanız daha mantıklıdır. Adındanda anlaşılıcağı üzere "fresh" yeni 30level olmuş, derecesiz ve Mmr'ı yüksek hesaplardır. Elohellde değillerdir. Bu hesaplarda bazı satıcılar istediğiniz kostümlü hesapları da verebiliyor.

Kuzenimin hesabına girdim çocuk demir 4. Biraz maç kazandım 17 lp geliyor 29 gidiyor. Oynayışı da fena değil ama bu sistem yüzünden kalmış bu eloda. Yani hala var.

Açıkçası kostümlü bir hesap satın alıp öyle geçmeyi düşünüyordum ama alacağım hesap mesela 250 seviye olacak o hesap elohellde midir? Ondan korkuyorum
Muhtemelen vardır. Bence mmr ı iyi olan bir plat hesap falan alabilirsiniz %85 90 wr. Kostüm için lol skin kullanırsınız zaten westte ban sebebi değil.

Acaba önerme şansınız var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…