LoL'de EU West sunucusunda 70 ping oluyor

maho764

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar LoL'de West sunucusunda 70 ping alıyorum erişimi modemden 7 8 metre internet kablosuyla yapiyorum. 100Mbps Kablonet interneti var hiz testi yaptığımda değerler normal yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bazı şehirlerde oynadığım zaman 49 sabit, bazı şehirlerde 39. Yaşadığınız şehir server'a uzak olabilir mi? Önceden daha azdı artık mı 70 ping?

Ben bazı şehirlerde oynadığım zaman 49 sabit, bazı şehirlerde 39. yaşadığınız şehir Server'a uzak olabilir mi? Önceden daha azdı artık mı 70 ping?

Daha önce Türk Telekom vardı 40 50 alıyordum bu Kablonet'te 70 alıyorum anlamadim Konya merkezdeyim bina 6 yıllık alt yapısı var sanmam.

Daha önce Türk Telekom vardı 40 50 alıyordum bu Kablonet'te 70 alıyorum anlamadim Konya merkezdeyim bina 6 yıllık alt yapısı var sanmam.
Bende de kablonet var kablonetin pingler hep yüksektir böyle en dandik internet. Arkadaşlar 40 ms alıyor ben 56 altını göremedim daha.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…