Ben TR bronz ELO'sunda yaklaşık toplamda 110 level olan 2 hesap oynadım.
Her oyun küfür kıyamet. Bir oyunu taşıyınca "Kraaaalll", lanede ezilince "Beceriksiz + küfür".
Bir keresinde bunlara sinir olup DC'lerine gittim. Seslerinden, en fazla yaşları 14 olan 3'lü çocuk grubu olduğunu tahmin ettim. Direkt çıktım.
Şuan West'te, 106 levelim. Bronz 2'yim, ama şuan oyununa gelen adamlar, çok net diyorum ki TR'de olan Gümüş 3-2-1, Altın 4-3 ile seviyesi aynı.
West ile TR arasında çok fark var. Daha şimdi maçtan çıktım, maçımı anlatıyorum;
Ben MF, supportum Lulu; karşı ADC Vayne, supportu Brand.
Normal olarak pek farma yaklaştırmadılar. Bende güvenli mesafeden Q ile alıyorum. Vayne'in Kraken ve ayakkabısı dakika 17'de bitti. Ama benim dakika 20'de Kararma ve Manaveren'in 1100 altınlık parçası vardı. Ve çıktığım build, Manaveren olmadan hasar çıkaramıyor.
Adamlara yazdım, ve bensiz fight atmamaya çalıştılar, ama bizim takımda overfeed Garen ve Katarina vardı. Bu ikisi adamları midde oyaladı, 2 kez fight yaptılar, ben ise botta farm yapıyorum, Lulu ise arkamda bekliyor, birisi gelirse keklik gibi avlanmamam için.
Beni 5 dakika beklediler. Gereken altından fazlasını topladım, ayakkabımı satıp hem Manaveren, hem Dişli Kama aldım. Sonraki fightta (ultim 3000 vuruyor Manaveren + Kararma + Kama) güzel bir ulti açarak takımıma 2 kill ve 3 assist ile katkı sağladım.
Adamlar beni bekledi. TR'de olsa ne olurdu? Net diyorum ki, kesinlikle beklemezler, fight yapıp kaybeder, ADC'ye sövüp FF başlatırdı.