AloneGamer Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 104 30 Haziran 2021 #11 EmrahGK dedi: Sürekli West'te Jungle oynuyorum ve şunu söyleyebilirim: Toxic insanların West'i TR'si yok. En ufak 1V1 de ölseler hemen bende de Jungle diff oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka TR serverinde derecelide bile lanen çalınıyor.
EmrahGK dedi: Sürekli West'te Jungle oynuyorum ve şunu söyleyebilirim: Toxic insanların West'i TR'si yok. En ufak 1V1 de ölseler hemen bende de Jungle diff oluyor. Genişletmek için tıkla... Ne alaka TR serverinde derecelide bile lanen çalınıyor.
M maho764 Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #12 Cangg dedi: Geçmenizi tavsiye ederim, bende 2-3 hafta önce geçtim. Cidden TR sunucusundaki insanlarla uğraşmaktan çok daha iyi. En azından insanlar hata yaptıklarında başkalarına suç atmıyor ve oyun sohbetine "MB" yazıyorlar. Genişletmek için tıkla... Elo ne?
Cangg dedi: Geçmenizi tavsiye ederim, bende 2-3 hafta önce geçtim. Cidden TR sunucusundaki insanlarla uğraşmaktan çok daha iyi. En azından insanlar hata yaptıklarında başkalarına suç atmıyor ve oyun sohbetine "MB" yazıyorlar. Genişletmek için tıkla... Elo ne?