S shr0ud Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 TR hesabımı West'e geçirmek istiyorum, mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2024
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Normalde var ama şuan kapalı olabilir.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.351 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 shr0ud dedi: TR hesabımı West'e geçirmek istiyorum, mümkün mü? Genişletmek için tıkla... EUW hesabı açacaksınız. TR hesabını geçirirseniz bayağı RP ödüyorsunuz.
shr0ud dedi: TR hesabımı West'e geçirmek istiyorum, mümkün mü? Genişletmek için tıkla... EUW hesabı açacaksınız. TR hesabını geçirirseniz bayağı RP ödüyorsunuz.
S shr0ud Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 Ahmsef dedi: EUW hesabı açacaksınız. TR hesabını geçirirseniz bayağı RP ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nereden geçiriyoruz markette gözükmüyor onu soruyorum bende Markette Yok işte o o yüzden sordum. Ahmsef dedi: EUW hesabı açacaksınız. TR hesabını geçirirseniz bayağı RP ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 18 Ağustos 2024
Ahmsef dedi: EUW hesabı açacaksınız. TR hesabını geçirirseniz bayağı RP ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nereden geçiriyoruz markette gözükmüyor onu soruyorum bende Markette Yok işte o o yüzden sordum. Ahmsef dedi: EUW hesabı açacaksınız. TR hesabını geçirirseniz bayağı RP ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla...