LoL'de farm nasıl yapılır?

HankSchrader

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 6 Çekirdek 12 Threads

RAM: 16 GB DDR4 / DirectX sürümü: DirectX 12

Ekran kartı: GIGABYTE RTX 4060 Ti 16 GB

Anakart: GIGABYTE A520 M K V2
Selam. Ben mid oyuncusuyum fakat minyon kesmekte sıkıntı yaşıyorum. Son vuruş vs. yapamıyorum rakibim bana minyon sayısında fark atıp beni kolayca kesiyor.

Sıkıntı şu lane de minyonlar ilk geldiğinde bekleme hasar vur ve lane i ortada tut hangi karaktersin ona da bağlı olabilir. Kule altında farm yapmayı da öğren karanterinle.

Hocam ben Sylas oynuyorum fakat son vuruş atıyorum minyonun canı az kalıyor. Yani kısacası tutturamıyorum.

Sylas oynuyorum.

Sylas minyon yaparken sıkıntı bir çar zaten amacı işlev Hero'nun. Minyon yaparken skill kullan demekten başka bir şey diyemeyeceğim.

Hocam ben Sylas oynuyorum fakat son vuruş atıyorum minyonun canı az kalıyor. Yani kısacası tutturamıyorum.
Kankam pasifini kullan.Kulenin altında kesmek kolay zaten yakıncı minyonlara kule 2 kez vurur sen 1 vuruş atarsın, uzakçılara ise kuleden önce 1 vuruş yap kule vurduktan sonra al.

Sylas oynuyorum.
Sylas AP çarı olduğu için son vuruşta iyi değilseniz sıkıntı olacaktır. Kolay minyon kesen AD çarları oynayın.

Sylas oynuyorum.

Doran kılıcı ile başlarsan daha rahat kesersin. Veya çarın ilk level oto atack hasarını öğrenmen lazım.

Bunun aslında bir yolu yok. Son vuruşu atmak için siz çaba göstereceksiniz ve koridoru nerede tutacağını bilmeniz gerek. Bunun için YouTube'dan video izleyebilirsiniz, YouTube'da video çeken binlerce YouTuber var.

Sylas minyon kesmede gerçekten zor başka bir şampiyon deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…