LoL'de farm nasıl yapılır?

Daha fazla  
LoL yeni başladım 4 gün önce top lane oynuyorum? Karakterim Darius son vuruş yapamıyorum. Bazen kaçıyor nasıl öğrenebilirim acaba minyonları nasıl üstüme çekebilirim farm kaçıyorum, yeni başladımdan dolayı botlara karşı giriyorum, karakteri öğrenmek için. Top lane nasıl öğrenebilirim?

Görsel göstergeye odaklanarak alışabilirsiniz.

Bir minyona saldırdığınızda ne kadar canı gidiyorsa görsel olarak ezberlemeye çalışın. Can değeri yeterince azaldığı zaman son vuruşu gerçekleştirin.

Sıfırdan mükemmel minyon skoru elde etmeniz çok zor. Pratik yapmanız ve tecrübe kazanmanız gerekiyor.

Aşağıdaki tabloda Creep Score adı altında oyun süresince alabileceğiniz maximum minyon skoru gösterilmiş. Dakikada 9 üzeri minyon skoru sağlamaya çalışın (15. dakikada 135+ minyon skoru hedefleyin).

1705309344807.png

Youtube'dan profesyonel oyuncuların oynadığı oyunları izle sık sık ve yaptıkları hareketleri takip et ve sende benzerlerini yapmaya çalış.

Aslında pratik işi. Zamanla alışacaksınız. Sürekli oynayacaksınız oynayacaksınız ve bir süre sonra minyonlara dikkatli son vuruş yapabildiğinizi fark edeceksiniz. Canınızı sıkmayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı