emin arda Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 LoL'de normalda 120 FPS alıyorum ama bazen bu FPS 30'a düşüyor. Bu PC'yi yeniden başlattığımda çoğunlukla çözülüyor, bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
LoL'de normalda 120 FPS alıyorum ama bazen bu FPS 30'a düşüyor. Bu PC'yi yeniden başlattığımda çoğunlukla çözülüyor, bunun sebebi nedir?
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 emin arda dedi: LoL'de normalda 120 FPS alıyorum ama bazen bu FPS 30'a düşüyor. Bu PC'yi yeniden başlattığımda çoğunlukla çözülüyor, bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden başlangıç sekmesinden kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakmayı deneyin. Artı 0 Eksi
emin arda dedi: LoL'de normalda 120 FPS alıyorum ama bazen bu FPS 30'a düşüyor. Bu PC'yi yeniden başlattığımda çoğunlukla çözülüyor, bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden başlangıç sekmesinden kullanmadığınız uygulamaları devre dışı bırakmayı deneyin.
Againbirth Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.078 Çözümler 18 6 Eylül 2023 #3 Sistem özelliklerin neler? Artı 0 Eksi
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #4 emin arda dedi: LoL'de normalda 120 FPS alıyorum ama bazen bu FPS 30'a düşüyor. Bu PC'yi yeniden başlattığımda çoğunlukla çözülüyor, bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... XBOX Gamebar açık konumdaysa o da olabilir. Artı 0 Eksi
emin arda dedi: LoL'de normalda 120 FPS alıyorum ama bazen bu FPS 30'a düşüyor. Bu PC'yi yeniden başlattığımda çoğunlukla çözülüyor, bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... XBOX Gamebar açık konumdaysa o da olabilir.
KS KS emin arda Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #5 PC'de 2 saat Roblox oynadıktan sonra düzeldi. Bir PC'yi alıştırmak lazımmış. Artı 0 Eksi