LoL'de FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
LoL oynuyorum en yüksek ayarlarda 200FPS'te ardından bir anda 60-0 FPS oluyor kasmaya droplanmaya başlıyor ve bu sadece LoL'de oluyor. Witcher 3'te Ultra ayarlarda 80FPS alan bilgisayar LoL'de bir anda 30FPS'e düşüyor ve bilgisayarı resetlemeden düzelmiyor. Reset atıp PC'ye LoL'e girince düzeliyor ama 15 dakika falan sonra yine aynı şey oluyor.
PC özelliklerim;

Dosya Ekleri

• 1594214691497.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 1594214703850.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 85
Ben sadece bir oyunda geçerli olan FPS droplarını oyuna veya yazılım sıkıntılarına bağlıyorum zamanın var ise format veya LoL'i silip tekrar kurar mısın?

LoL zaten Client'i bozuk bir oyun kendinde demişsin Witcher 3'te akıcıymış Witcher gibi bir oyunda akıcı oynayıp LoL'de donuyorsa sorun bilgisayarında değil loldedir.

Drop yerken fanlar ses vs yapıyormu yada ısınıncamı drop yiyor. Eğer öyleyse bende öyle oldu fanlar turbo moda geçiyordu ısınma artınca ve drop yiyordum throttlestop programini indirip turbo modu kapatabilirsiniz bende öyle düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…