Z zorro06 Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #21 September dedi: Oyunda grafik ayarlarının olduğu sekmenin ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... www.hizliresimyukle.com: Asdada - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle sıcaklıklarda böyle hocam
September dedi: Oyunda grafik ayarlarının olduğu sekmenin ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... www.hizliresimyukle.com: Asdada - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle sıcaklıklarda böyle hocam
4 4hm3t40 Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #22 Benim grafikler en düşükte olmasına rağmen team fightlarda 5-10 fps ye kadar düşüyo yardımcı olursanız sevinirim
Benim grafikler en düşükte olmasına rağmen team fightlarda 5-10 fps ye kadar düşüyo yardımcı olursanız sevinirim
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #23 Team Fightlarda 8-10 fps düşmesi çok doğal bir durumdur çünkü daha fazla karakter daha fazla yetenek atışı daha fazla ekran kartına binen yük demektir
Team Fightlarda 8-10 fps düşmesi çok doğal bir durumdur çünkü daha fazla karakter daha fazla yetenek atışı daha fazla ekran kartına binen yük demektir
4 4hm3t40 Hectopat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2015 #24 Ama 8-10 fps de oynanmaz hale geliyo oyun teamfightlarda karakter kendisi vuruyo ben oynamatamaz hale geliyom
Ama 8-10 fps de oynanmaz hale geliyo oyun teamfightlarda karakter kendisi vuruyo ben oynamatamaz hale geliyom