LoL'de FPS problemi

İşletim sistemi
Windows 10

Emre O.

Centipat
Oyuna başladığımda 120-130 FPS ile başlıyorum ilk kan döküldükten sonra FPS'im 25-30'lara kadar düşüyor, ne yapmamı önerirsiniz?

Sistem bileşenlerinizi paylaşın ve ısı değerlerinizi kontrol ettikten sonra yazın. Daha etkili bir çözüm yolu sunulacaktır.

Laptop mu kullanıyorsun, yoksa masaüstü mü? Ben laptop kullanırken fan kullanmaya başlamıştım ve 15-20'den 40-50'ye cıkmıstı. Baska onerebileceğim bir şey yok.

Sistem özellikleri neler? Ekran kartı Driver güncel mi? Hangi Windows 10 sürümü kullanıyorsunuz? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz bunun birçok sebebi olabilir. MSI Afterburner'den işlemci ve ekran kartı kullanım değerlerini atabilirsiniz.

Oyuna başladığımda 120-130 FPS ile başlıyorum ilk kan döküldükten sonra FPS'im 25-30'lara kadar düşüyor, ne yapmamı önerirsiniz?

Tahmin ettiğim gibiyse işlemci çalışırken çok ısınırsa GHz hızını düşürür bu da FPS'nin düşmesine sebep olabilir ama sonradan tekrar 120-130'a çıkması gerekir dediğim gibiyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…