LoL'de hangi karakter oynanmalı?

St1ckle

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla oynayacağız ezik gibi kalmak istemiyorum. LoL'u en son 2-3 sene önce oynamıştım. Ne meta biliyorum ne karakter. Ne yapmalıyım?

Kanka bunu bizden istemen yerine bana kalırsa tek tek Hero deneyip elinin yatkın olduğunu bulup onu oynamalısın. Ama illa diyorsan sana önerim Draven olur.

Kanka bunu bizden istemen yerine bana kalırsa tek tek Hero deneyip elinin yatkın olduğunu bulup onu oynamalısın. Ama illa diyorsan sana önerim Draven olur.

Draven yok bende açamamda 404 mavi öz var.

Karşıya göre seçim yapman önemli bir husus fakat yeni başladıysanız düşük elolarda buna zaten dikkat edilmiyor. Basit olarak oynanabilecek herolardan top lane olarak Garen ve Malphite seçilebilir. ADC olarak MF basit ve düşük elolarda taşıma potansiyeli olan çarlardan biri. Jungle olarak Warwick alınabilir. Tabii ki oyun sadece karakterin gücüyle oynanmıyor.

Tamamdır peki Warwick buy falan gösteren bir kanal önerebilir misiniz?

Tamamdır peki Warwick buy falan gösteren bir kanal önerebilir misiniz?
Build olarak soruyorsanız önerilenlerden ilerleyebilirsiniz ve blitz kullanabilirsiniz itemleri öğrenene kadar. Öğretici kanal olarak istiyorsanız ben Elayja'dan izlemiştim ilk zamanlarımda. Hangi buildlerin neye karşı çıkılabileceğini veya hangi buildin metada yeri olmadığını çok kasmadan yeni başlayacak insanların anlayacağı şekilde muhabbet arasında anlatıyor.

Ne olursa olsun kill alamıyorum ne yapmam gerekiyor.

Düşük elo hariç kill almak oyunu kazandırmıyor. Makro ve mikro görevlerden geçiyor. Bunun için rehber izlemeniz lazım. Düşük elolarda doğru killeri toplayıp maçı taşımak şart yoksa 9v1'e dönüyor oyun.

Ya discordunuzu verseniz birlikte oynasak olur mu sen bana göstersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…