St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 738 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #11 orpheus2690 dedi: Tabii ki fakat sadece gece aklıma eserse 1-2 el atıp çıkıyorum çok üstüne düştüğüm bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... discordum kandiess.0
orpheus2690 dedi: Tabii ki fakat sadece gece aklıma eserse 1-2 el atıp çıkıyorum çok üstüne düştüğüm bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... discordum kandiess.0
cysice Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1080 - I59600K - 16GBDDR4 - 1TBSSD - TUF Z390 PRO Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #12 Böyle karar verebileceğin bir şey değil. Her sezon meta değişiyor, sen bunlara bakarak en oynayabildiğine ve karşı tarafın seçtiği Hero'ya göre karar vermelisin. Meta için LoL tier list yazıp bakabilirsin. İstersen link.
Böyle karar verebileceğin bir şey değil. Her sezon meta değişiyor, sen bunlara bakarak en oynayabildiğine ve karşı tarafın seçtiği Hero'ya göre karar vermelisin. Meta için LoL tier list yazıp bakabilirsin. İstersen link.