LoL'de hangi şampiyonu mainlemeliyim?

PaRaDoKs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bir süredir Wild Rift oynuyorum ve PC LoL'e geçiş yapacağım. Genelde SUP'ya da mid de oynuyorum. Sizce hangi karakteri mainlemem gerek?

Arkadaşlar, ben bir süredir Wild Rift oynuyorum ve PC LoL'e geçiş yapacağım. Genelde SUP'ya da mid de oynuyorum. Sizce hangi karakteri mainlemem gerek?
Bunu bize mi sordun? Hangi karakteri beğendiysen onu mainliyeceksin biz nereden bilelim ne seviyorsun?

En çok hoşuna giden, en iyi oynadığın karakter hangisiyse onu al.

Bizim söylememizle olacak şey değil. YouTube'dan karakterlerin vidolarına bakabilir beğendiğinizi mainlersiniz.

Hem destek hem de orta koridorda oynanan önereyim birkaç tane. Hepsini deneyip, beğendiğini mainlersin.
Swain, Seraphine, Galio, Lux, Morgana, Anivia, Annie, Brand, Karma, Pantheon ve Pyke (orta koridorda biraz zor olabilir.) genelde oynadıklarım bunlardı. Tabii Swain'in yeri ayrı .

Profil fotoğrafından belli zaten Noxus Generali seni .

Tek bir şampiyonu mainlemeye çalışma şampiyon havuzun bol olsun her laneden şampiyonları öğrenmeye çalış metayı takip etmeni ve yama notlarını okunamı öneriririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…