Çoğu Server'ı denedim ama tüm serverlar aynı toxiclik bakımından kafası olmayan adamın her yerde kafası yok. Ha eğer diyorsanız ki ben profesyonel düşünüyorum TR'de belirli bir aşamaya geldikten sonra zaten EUW'de hesap açmanız gerekmekte.
Eğer problem ligden çıkamamaksa yanlış anlamayın dediğimi ama bir ligden çıkamıyorsanız bunun sebebi toxiclik ya da takımınzdaki oyuncular değildir bu gerçekten çok çok küçük bir etken bir oyunu kaybetmenizde %5-10 gibi benim düşüncemle. Sezon 7 ve sezon 6'da neredeyse Master ligine kadar gidiyordum ve sezon 7 başlangıcında bir farkındalığa vardım; eğer bir ligden yukarı çıkamıyorsam bu benim sorunum.
Nedeni şu sezon 6 da ilk defa diamond 1 olmuştum ve aşırı derecede hardcore bir şekilde oynamaya çalışıyordum, sezon 7 de ligler sıfırlanınca Silver ligine attı o yıl lig dağılımlarında problem var falan demişlerdi hatta. Ben şimdi yeniden nasıl çıkacağım Dia'ya Plat'a diye üzülürken abartmıyorum takımımda 2 AFK olmasına rağmen oyunu kazandırdığım zamanlar oldu yeniden plat 1-2 seviyesine gelmem 1 ya da 2 haftamı aldı. S7 sonrasında oyunu bıraktım geçen aylarda yeniden indirip 2-3 ay denedim ve artık eskisi gibi oynayamadığım için Gold'dan bir adım öteye gidemedim ve bu ligi hakettiğimi düşünerek yeniden oyunu sildim.
Edit: Size tavsiyem en iyisi benim yaptığım gibi rekabetçi oyunları bırakmak arkadaşlarla eğlencesine girmek S2 ve S7 arasında tüm boş zamanımı LoL'e harcıyordum ve sinir stres adamı olmaktan başka bir şeye yaramıyor. Oyunu bıraktığım anda sedef hastalığım geçti