LoL'de hangi sunucuda oynanmalı?

MrYuka

Decapat
Yer
Türkiye
Şimdi öncelikle benim TR'de 180 seviyelik hesabım var. Ben buradaki insanlardan bıktım. Nedeni ise gerçi hepiniz biliyorsunuzdur da mesela Avrupa sunucularında penta atıyorsunuz adamlar WoW falan yazıyor bizimkiler kısaca küfür ediyor. Niye salmadın falan diyor. Hadi onu geçtim maç taşıyorsunuz bir Honor yok aksine repliyorlar kill çaldın diye. Bu durumdan bıktığım için Avrupa sunucusuna geçmek istiyorum fakat West'te kaç ping alırım veya EU east diye bir sunucu var mı? (İngilizce konuşulan)

Son düzenleyen: Moderatör:
EUW'da da troller var, çok değişen bir şey yok. TR'de kaç ping alıyorsun bir de?

Ortalama olarak sitedeki çıkan değerler kadar ping alabilirsin.

Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.

Ekran Resmi 2022-05-13 10.08.10.png

Teşekkür ederim.

Ekran Resmi 2022-05-13 10.08.10.png

Nordic east sunucusunda hangi dilde konuşuyorlar?

Çoğu Server`ı denedim ama tüm Serverlar aynı Toxiclik bakımından kafası olmayan adamın her yerde kafası yok. Ha eğer diyorsanız ki ben profesyonel düşünüyorum TR`de belirli bir aşamaya geldikten sonra zaten EUW`de hesap açmanız gerekmekte.
Eğer problem ligden çıkamamaksa yanlış anlamayın dediğimi ama bir ligden çıkamıyorsanız bunun sebebi Toxiclik ya da takımınzdaki oyuncular değildir bu gerçekten çok çok küçük bir etken bir oyunu kaybetmenizde %5-10 gibi benim düşüncemle. Sezon 7 ve Sezon 6`da nerdeyse Master ligine kadar gidiyordum ve Sezon 7 başlangıcında bir farkındalığa vardım; eğer bir ligden yukarı çıkamıyorsam bu benim sorunum.

Nedeni şu Sezon 6 da ilk defa Diamond 1 olmuştum ve aşırı derecede HardCore bir şekilde oynamaya çalışıyordum, sezon 7 de ligler sıfırlanınca Silver ligine attı o yıl lig dağılımlarında problem var falan demişlerdi hatta. Ben şimdi yeniden nasıl çıkacağım Dia`ya Plat`a diye üzülürken abartmıyorum takımımda 2 AFK olmasına rağmen oyunu kazandırdığım zamanlar oldu yeniden Plat 1-2 seviyesine gelmem 1 ya da 2 haftamı aldı. S7 sonrasında oyunu bıraktım geçen aylarda yeniden indirip 2-3 ay denedim ve artık eskisi gibi oynayamadığım için Golddan bir adım öteye gidemedim ve bu ligi hakettiğimi düşünerek yeniden oyunu sildim.

Edit: Size tavsiyem en iyisi benim yaptığım gibi Rekabetçi oyunları bırakmak arkadaşlarla eğlencesine girmek S2 ve S7 arasında tüm boş zamanımı LoL`e harcıyordum ve sinir stres adamı olmaktan başka bir şeye yaramıyor. Oyunu bıraktığım anda Sedef hastalığım geçti :D

Çoğu Server'ı denedim ama tüm serverlar aynı toxiclik bakımından kafası olmayan adamın her yerde kafası yok. Ha eğer diyorsanız ki ben profesyonel düşünüyorum TR'de belirli bir aşamaya geldikten sonra zaten EUW'de hesap açmanız gerekmekte.
Eğer problem ligden çıkamamaksa yanlış anlamayın dediğimi ama bir ligden çıkamıyorsanız bunun sebebi toxiclik ya da takımınzdaki oyuncular değildir bu gerçekten çok çok küçük bir etken bir oyunu kaybetmenizde %5-10 gibi benim düşüncemle. Sezon 7 ve sezon 6'da neredeyse Master ligine kadar gidiyordum ve sezon 7 başlangıcında bir farkındalığa vardım; eğer bir ligden yukarı çıkamıyorsam bu benim sorunum.

Nedeni şu sezon 6 da ilk defa diamond 1 olmuştum ve aşırı derecede hardcore bir şekilde oynamaya çalışıyordum, sezon 7 de ligler sıfırlanınca Silver ligine attı o yıl lig dağılımlarında problem var falan demişlerdi hatta. Ben şimdi yeniden nasıl çıkacağım Dia'ya Plat'a diye üzülürken abartmıyorum takımımda 2 AFK olmasına rağmen oyunu kazandırdığım zamanlar oldu yeniden plat 1-2 seviyesine gelmem 1 ya da 2 haftamı aldı. S7 sonrasında oyunu bıraktım geçen aylarda yeniden indirip 2-3 ay denedim ve artık eskisi gibi oynayamadığım için Gold'dan bir adım öteye gidemedim ve bu ligi hakettiğimi düşünerek yeniden oyunu sildim.

Edit: Size tavsiyem en iyisi benim yaptığım gibi rekabetçi oyunları bırakmak arkadaşlarla eğlencesine girmek S2 ve S7 arasında tüm boş zamanımı LoL'e harcıyordum ve sinir stres adamı olmaktan başka bir şeye yaramıyor. Oyunu bıraktığım anda sedef hastalığım geçti :D

Öncelikkle yazdığın için teşekkür ederim ve hastalığın için geçmiş olsun. Ben sizin düşüncenizin aksine rekabeti eğlenceli buluyorum ama sizde haklısınız bu sadece takımdan kaynaklı değil benden kaynaklı bir şey fakat ama yani hepimiz biliyoruz TR serverinde 10 oyundan en az 4'ünde takım birbirine küfür ederken maçı kaybediyoruz yani kısacası takımdada pay var :) bu arada günaydın.

Çoğu Server`ı denedim ama tüm Serverlar aynı Toxiclik bakımından kafası olmayan adamın her yerde kafası yok. Ha eğer diyorsanız ki ben profesyonel düşünüyorum TR`de belirli bir aşamaya geldikten sonra zaten EUW`de hesap açmanız gerekmekte.
Eğer problem ligden çıkamamaksa yanlış anlamayın dediğimi ama bir ligden çıkamıyorsanız bunun sebebi Toxiclik ya da takımınzdaki oyuncular değildir bu gerçekten çok çok küçük bir etken bir oyunu kaybetmenizde %5-10 gibi benim düşüncemle. Sezon 7 ve Sezon 6`da nerdeyse Master ligine kadar gidiyordum ve Sezon 7 başlangıcında bir farkındalığa vardım; eğer bir ligden yukarı çıkamıyorsam bu benim sorunum.

Nedeni şu Sezon 6 da ilk defa Diamond 1 olmuştum ve aşırı derecede HardCore bir şekilde oynamaya çalışıyordum, sezon 7 de ligler sıfırlanınca Silver ligine attı o yıl lig dağılımlarında problem var falan demişlerdi hatta. Ben şimdi yeniden nasıl çıkacağım Dia`ya Plat`a diye üzülürken abartmıyorum takımımda 2 AFK olmasına rağmen oyunu kazandırdığım zamanlar oldu yeniden Plat 1-2 seviyesine gelmem 1 ya da 2 haftamı aldı. S7 sonrasında oyunu bıraktım geçen aylarda yeniden indirip 2-3 ay denedim ve artık eskisi gibi oynayamadığım için Golddan bir adım öteye gidemedim ve bu ligi hakettiğimi düşünerek yeniden oyunu sildim.

Edit: Size tavsiyem en iyisi benim yaptığım gibi Rekabetçi oyunları bırakmak arkadaşlarla eğlencesine girmek S2 ve S7 arasında tüm boş zamanımı LoL`e harcıyordum ve sinir stres adamı olmaktan başka bir şeye yaramıyor. Oyunu bıraktığım anda Sedef hastalığım geçti :D
Hocam yazdıklarınız dediğiniz gibi S2-S7 arasıydı. Yani "eğer ligden çıkamıyorsanız bu oyuncu kaynaklı değildir bunun %5-%10 etkisi vardır" olayı da eskide kaldı. Zaten geçen aylarda oyunu indirip Golddan öteye gidememeniz de bunun göstergesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı