Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 599 Çözümler 5 31 Temmuz 2024 #21 Promos dedi: Menzilli alınırsa çok da güçlü değil aslında. Genişletmek için tıkla... q, sıçra, hızkesen, ignite, w + e + r BOOOM
Promos dedi: Menzilli alınırsa çok da güçlü değil aslında. Genişletmek için tıkla... q, sıçra, hızkesen, ignite, w + e + r BOOOM
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #22 Şu an Trundle oynuyorum ve cidden müthiş bir şampiyon earlyde güçlü ayrık ittirmesi zaten oyunun bana göre en iyi ayrık ittirme şampiyonu latede ultiyle mahvolmuş birleşince her şeye tek atıyorsun galiba kararım Trundle.
Şu an Trundle oynuyorum ve cidden müthiş bir şampiyon earlyde güçlü ayrık ittirmesi zaten oyunun bana göre en iyi ayrık ittirme şampiyonu latede ultiyle mahvolmuş birleşince her şeye tek atıyorsun galiba kararım Trundle.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 31 Temmuz 2024 #23 Mırnav dedi: Q, sıçra, hızkesen, ignite, W + e + r Booom. Genişletmek için tıkla... Kasılmaz ise o kombo ise yaramaz.
Mırnav dedi: Q, sıçra, hızkesen, ignite, W + e + r Booom. Genişletmek için tıkla... Kasılmaz ise o kombo ise yaramaz.