LOL'de Hero seçimi

ZimbabveliKahin

Decapat
Yer
Zimbabve
Daha fazla  
Meslek
Kahin
Bir süredir LOL oynuyorum fakat gerçekten çok kötüyüm. Belki bunun sebebi oynama tarzıma uygun karakter seçemememdir diye düşündüm.
Uzaktan atış yapabilen, ultisi kuvvetli, tek seferde birden çok minyon kesebilen, görünüşü kötü olmayan bir Hero arıyorum.
Sanırım şimdilik tarzıma en iyi Neeko uyuyor. Bu maddelere kabaca sahip olan karakterleri önerebilir misiniz?

Tavsiyem oyunu Support olarak öğrenmen. Dediğin tanıma Lux cuk diye oturuyor. Ulti'si evlat acısından beterdir eğer q ile sabitlediysen rakibi. Mükemmel skinleri vardır. Bende son çıkan 2 kozmik kostüm hariç Elementalist'te dahil tüm skinleri açık. Ama aman diyeyim Komando Lux'tan uzak dur göz kanatır.

Bir süredir LOL oynuyorum fakat gerçekten çok kötüyüm. Belki bunun sebebi oynama tarzıma uygun karakter seçemememdir diye düşündüm.
Sana şunu söyleyeyim hemen hemen her koridorda oynayabiliyorum (mid main olmama rağmen) ve bunun sebebi oynama tarzına uygun karakter seçmende değil oyunu nasıl oynamana bağlı. Sen kendi oyun tarzına uygun karakteri seçmek yerine karakterin oyun tarzına bağlı kalırsan oyunu kazanırsın.

Aslına bu Hero seçimi tamamen sizin yatkınlığnıza bağlı, hesabınızda var olan Hero'ları antrenman modunda deneyerek gelişebilirsiniz. Ve eğer yeni başladıysanız benim gibi asla hemen 30 level olunca dereceli girmeyin biraz normal maçlarda kendinizi sınayın derim.
Dediğinize göre caitlyn, tristana, mf, lucian, Mordekaiser deneyebilirsiniz. Ama bence tavsiye yerine sizin deneyip öğrenmeniz daha iyi gibi. Çok kasmayın oynayamıyorsunuz da eğlenmeye bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…