S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba iyi Sosyaller. Dün hesap.com.TR'den RP aldım ama RP kodunu kullanmaya çalıştığımda kullandırtmıyor. Hesabın kuruluş yeri Kıbrıs, bunu nasıl TR'ye alabilirim?
Merhaba iyi Sosyaller. Dün hesap.com.TR'den RP aldım ama RP kodunu kullanmaya çalıştığımda kullandırtmıyor. Hesabın kuruluş yeri Kıbrıs, bunu nasıl TR'ye alabilirim?
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 15 Haziran 2025 #2 Alamazsın. Artı 0 Eksi
KS KS S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 trurebellion dedi: Alamazsın. Genişletmek için tıkla... Halletim ticket gönderip değiştirilebiliyor. Artı 0 Eksi
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Ankara 15 Haziran 2025 #4 Shunox dedi: Halletim ticket gönderip değiştirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Kıbrısta sunucu olmadığı için değiştiriyorlardır normalde değişmez. Artı 0 Eksi
Shunox dedi: Halletim ticket gönderip değiştirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Kıbrısta sunucu olmadığı için değiştiriyorlardır normalde değişmez.