LoL'de hızlı rank atlama

713666

Centipat
Geçen hafta bronz olan bir yayıncı vardı şu an diamond liginde oynuyor. LoL'de Full Win alirsak ikili rank atlama mevcut mu? Bende sıfırdan rank kasacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkili rank atlama kaldırıldı. Artık yüksek LP kazanımı ve serisiz rank atlama geldi.

Geçen hafta bronz olan bir yayıncı vardı şu an diamond liginde oynuyor. LoL'de Full Win alirsak ikili rank atlama mevcut mu? Bende sıfırdan rank kasacağım.

Maç sonunda gelen LP yükseldi ve artık seriye girmiyorsunuz. Atıyorum 93 LP'siniz 1 maç daha kazanırsanız seriye girmeden lig atlıyorsunuz.

İkili derece yükselme (Double Promote) kaldırıldı. Bahsettiğin yayıncının derecesi muhtemelen Master-Grandmaster falandır, 7/24 oynayıp çıkmıştır 1 haftada; Normal.

Vallahi kişisel deneyimime bakarak konuşursam hiç TR serverinde ranked zorlama.
Jungle mainim ve asasin çarlar tercihim oluyor.
Benim son 10 girdiğim maçta s türevi almadığım maç sadece 3 tane, en kötü A+ ve bu maçların 2 tanesini kazanmışım. Sebebine bakıyorum Zed'e karşı Lux pickleyen adam mı dersin, Katarina alıp roam atacağım diye karşı Jungle'ye göz göre göre ölen mi dersin, AP ezrael oynayan mı dersin diye gidiyor liste.
Saldım direk.

Rest in peace AP Shaco.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…