LoL'de Hz önemli mi?

144 Hz yeterli mi? Daha fazlası gereksiz mi? Çünkü gerçekten profesyonelleşmek istiyorum bu oyunda yaşımda 14.

144Hz yeterlidir fakat LoL tepkiden ziyade oyun bilgisi gerektiği için o kadar şart değil. Yani mesela profesyonel bir oyuncu FPS oyununda 144Hz kullanıyorken 60Hz e geçerse performansında ciddi bir düşüş olabilir fakat LoL'de öyle bir şey olmaz. Çünkü LoL'de asıl olay oyun bilgisi ve oynadığın şampiyona ne kadar hakim olduğundur. Yani kısacası 360Hz de alsan plattan grandmastera çıkmana vesile olmaz. Tamamen senin oyun bilgine bağlı lig atlaman.

144 Hz yeterli mi? Daha fazlası gereksiz mi? Çünkü gerçekten profesyonelleşmek istiyorum bu oyunda yaşımda 14.
Hz, Valorant, Csgo gibi oyunlarda etkili oluyor. Karşıdaki hedefi daha rahat görüyorsun. Ama LOL'de böyle bir durum olmadığı için 60 fps yeter. 144 varsa tabii ki buna hayır demezsin. Ama çok da önemli değil yani. Pingin olmadığı sürece ve iyi oynarsan her türlü rahatsın.

Cevaplarınız için çok teşekkürler biraz düşüneceğim alıp almamayı bu arada inşallah grandmaster olurum bir an önce.

Kolay gelsin ilk olarak. Belli ki oyunda profesyonel olmak istediğne göre oyunlarla sıkı fıkı birisin. 144Hz imkanın varsa kaçırma. Diğer oyunlarda daha etkili olur.

Tamamdır çok sağ ollun ne kadar hayal gibi dursada evet profesyonel olmak istiyorum. Sanırım alacağım. Zaten PC yüksek FPS verdiği için 60 Hz verimsiz kalıyordu çoğu oyunda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı