LoL'de Hz önemli mi?

45 FPS yapılmış bir oyunu daha akıcı görmen fiziksel olarak imkansızdır, oyun saniyede 45 kare akıyor, sen 60 kare birden göremezsin.

Ne alakası var ben 4 tane monitör değiştim 60 Hz, 75 Hz, 144 Hz hepsindede LoL oynadım ve emin ol çok şey değişiyor seni böyle birkaç konuda daha görmüştüm aynı şeyleri söylerken kendi gözlerinin kötü olmasını millete başka yolla yedirme.

Son düzenleme:

LoL'de CS:GO gibi peek atan kişileri hızlıca görmen gerekmediği için Hz değerinin pek bir önemi yoktur. Ancak CS:GO Valorant gibi oyunlar Hz oldukça önemli bir değerdir.

Nasıl göremiyor? 200FPS alan biri aslında 45FPS mi alıyor yani

Ne kadar yüksek FPS o kadar stabil FPS demektir. Saniyede 45 kare görüyorsun ama kare kaybı daha düşük, iki kare arası gecikme olması gerektiği gibi vs.

144 Hz yeterli mi? Daha fazlası gereksiz mi? Çünkü gerçekten profesyonelleşmek istiyorum bu oyunda yaşımda 14.
Bu sorunun yanıtı bütçene göre değişir. Profesyonel arena istiyorsan, senin için ne kadar yüksek o kadar iyi bir deneyim demektir.

Buna da bütçen karar verir.

144 Hz yeterli mi? Daha fazlası gereksiz mi? Çünkü gerçekten profesyonelleşmek istiyorum bu oyunda yaşımda 14.

Gelecekte oyunun poligonları arttığı için FPS gereksinimi yükselebilir, yani 144 almanız uzun vadede işe yarar. Ama profesyonel olursanız kendi cihazlarınızı kullanmayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…