LoL'de item nasıl dizilmeli?

CaspKa

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben LoL oynuyorum ama nasıl item dizilir bilmiyorum. Mesela ap oyuncuya karşı ne yapılır veya top oynarken hangi karakter oynanır hangi itemlar alınır ap oyuncuya ad ile mi karşılık verilir item neye göre dizilir hiçbir fikrim yok. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çok kafa yormana gerek yok bir süre sonra tilt olup ben niye bu oyunu oynayarak kendime eziyet ediyorum diyerek bırakacaksın. O yüzden Blitz.gg ya da SenpAi gibi yardımcı programlar yükleyerek optimum item buildini ve rün şemasını görebilirsin. Hatta direkt oyuna kendisi yüklüyor eşya dizilimlerini ve rünlerini.

Çok basit. Hangi şampiyonu oynuyorsan probuildstats.com sitesine giriyorsun karakterin adını yazıyorsun oradan hangi sırayla hangi eşyayı alacağın hangi rünlerle gireceğin hangi sırayla skill yükselteceğin hep yazıyor. Rakibe göre item dizmen için erken daha orada gördüğün item buildlerinden birini yapsan yeterli olur senin için.

Oyun çok güzel aslında. Öyle bir kitlesi var ki lanet ettiriyor maalesef. Hesabımı sattım kurtuldum oyundan. Zevk için oynuyorsan, 1-2 oyun atar çıkarım diyorsan, Blitz iyiydi bir ara. Ama hırs yaparak oynarım diyorsan hasta olman garantili. Hiç tavsiye etmiyorum.

Blitz adlı bir uygulama var istersen indirebilirsin, senin için rünler ve itemler diziyor ve tavsiyeler veriyor yardımcı olabilir.

Hangi karakter oynadığına göre değişmekle birlikte kısaca kazanırken öndeyken daha fazla hasar vurmanı sağlayan atak zırh deşme veya kritik ya da yetenek gücü ile büyü nüfuzu almalısın, kaybediyorsan da hem atak hem can hem ap hem can veren itemlerden alabilirsin. Bir de şu olay var ki karşıda iyi oynayan sana ilerde sıkıntı çıkaracağı belli olan adama yoğunlaşabilirsin item seçerken, ya da team fight için işte ben bu riski göze alıyorum fazla şu adama bulaşmayım ama öndeki adamı da rahat kesiyim gibi teorik olarak çok fazla olasılık var aslında item seçiminde. 10 sene falan oluyor oynayalı. Özelden aklına takılanı sorabilirsin veya burdan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı