Jungle itemi alman lazım yumurtalar var 3 tane. Karakterine göre alacaksın.
Ama sana rol olarak Jungle gelmezse alamıyosun diye biliyorum rol olarak Jungle gelmesi lazım.
Tam ne yapacağımı falan bilmiyorum yeni başladım sayın oyuna 1-2 gün önce oyun bilgim sıfıra yakın neredeyse. Botlara karşı oynuyorum tecrübe puanı kasamıyorum bile. Girdiğim o sıralı maçtada hiç kazanamamıştım. Önerilenlere bakıyorum hangisi daha çok hoşuma giderse onu alıyorum doranın kılıcı ile başlıyorum oyuna sonra blue ya da Red'i solo kesiyorum (botlu oyunda.) Sonra takılıyorum işte canım az başka yaratık kesemem ne yapacağım.
İşte doranın kılıcı aldığın için Jungle itemi alacaksın canda veriyor onlar kesince.
Online oyun bağımlılığı ayrı, ama LoL bağımlılığı ayrıdır. Hayatınızda yiyemeyeceğiniz küfürleri yiyebileceğiniz, depresyona sokacak bir ortam.En fazla ne kadar kötü olabilir ki hocam hiçbir oyun sarmıyor oynayacak oyun bulamıyorum bu sıralar. Arkadaşlarla falan oynayınca keyifli oluyor ve neredeyse tüm arkadaşlarım LoL oynuyor tek başıma Minecraft falan oynuyordum bıktım artık.
Oyunun başında hangi itemleri almalıyım hocam?
Tam ne yapacağımı falan bilmiyorum yeni başladım sayın oyuna 1-2 gün önce oyun bilgim sıfıra yakın neredeyse. Botlara karşı oynuyorum tecrübe puanı kasamıyorum bile. Girdiğim o sıralı maçtada hiç kazanamamıştım. Önerilenlere bakıyorum hangisi daha çok hoşuma giderse onu alıyorum doranın kılıcı ile başlıyorum oyuna sonra blue ya da Red'i solo kesiyorum (botlu oyunda.) Sonra takılıyorum işte canım az başka yaratık kesemem ne yapacağım.
En fazla ne kadar kötü olabilir ki hocam hiçbir oyun sarmıyor oynayacak oyun bulamıyorum bu sıralar. Arkadaşlarla falan oynayınca keyifli oluyor ve neredeyse tüm arkadaşlarım LoL oynuyor tek başıma Minecraft falan oynuyordum bıktım artık.
Oyunun başında hangi itemleri almalıyım hocam?
Hocam Jungle tecrübe işi, oyunu iyice öğrendikten sonra Jungle geçmeniz sizin için daha iyi olacaktır ki; şu yeni gelen garip şeylerden sonra Jungle oynamak biraz daha değişmiştir diye düşünüyorum, oyuna yeni başladıysanız Jungle pek mantıklı değil fakat illa oynamak istiyorsanız size naçizane tavsiyelerim şunlardır:
Öncelikle kendinize bir oyun tarzı belirleyin, hangi karakteri oynamak istediğin önemli sebebi ise bazı karakterlerin farm aldıkça scale olup (güçlenip) bazılarının ise daha çok gank atarak güçlenmesi, en basit örneği Nocturne ve Rammus ile verebilirim, Nocturne ile 6. seviyeye kadar bekleyip sonra çok basit skorları alıp güçlenebilirsiniz, Rammus'da ise oyunun başından itibaren gank atmaya başlayabilirsiniz. Size tavsiyem Nocturne oynamanız.
Öncelikle en önemli kural şu, önce kendini düşünmelisin. Hangi koridara gidip kolay kill alırım, hangi koridordan kasılabilirim. Bunu düşünmen gerekiyor, bu yüzden iyi pozisyon bulana kadar kesinlikle farm yapmalısın. Oyunun başında objektifleri umursama, ilk ejder önemli değil fakat ilk alamet önemlidir.
Orman yaratıklarını kesmeden gank atma, eğer rakibin akıllıysa sen gank attığında senin ormanına girip senin canavarlarını çalabilir, üstelik sen oradan kill çıkartamazsan çok geri düşersün, yaptığın hareketleri video çekiyormuş gibi kendi kendine söyle, rakibin yerini tahmin etmeye çalış. Rakibin nerede olduğuna göre hareket etmek önemli, gank attığın yerde rakiple karşılaşırsan sıkıntı olur. Rakip Jungle eğer bot laneye gank attıysa ve sen bot laneye gidip yardım edemeyecek durumdaysan hemen top laneye git, eğer gank atabilecek pozisyon varsa gank at, eğer pozisyon yoksa rakip Jungle girip canavarlara bak onlar da yoksa görüş at. Burada yazarak anlatmak zor, soruların varsa cevaplayabilirim. Karışık olmuş olabilir, kusura bakma.
Ben şu an briar oynuyorum hocam mesela oyuna başladığımda ne yapmalıyım? Ormanda yaratıkmı kesmeliyim hemen oyunun başından gank atmaya çalışarak mı seviyemi yükseltmeliyim yoksa hangi koridor daha boşsa oradan gidip minyon falan mı kesmeliyim?