LoL'de Jungle nasıl oynanır?

Yumurta alacaksınız o yüzden bir şey yapamıyorsunuz yandaki yerden bir tane de can yenileme iksiri alacaksın.

Yumurta derken nasıl hocam markete yazıyorum bir şey çıkmıyor (oyuna yeni başladım gerçekten hiçbir şey bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin.)

Yumurta derken nasıl hocam markete yazıyorum bir şey çıkmıyor (oyuna yeni başladım gerçekten hiçbir şey bilmiyorum lütfen dalga geçmeyin.)

Onun adı varda bende bilmiyorum Jungle rolu geldiğinde zaten otomatik çıkması lazım dükkanı açınca.

Briar hiç oynamadım fakat farm alarak güçlenen bir karakter diye biliyorum, rakip çok önde olmadıkça gank atmayın, 6. seviyeye kadar ormanda takılın. Rakip ormancıyı bulup 1v1 atmayı deneyebilirsiniz, 1'e 1'de güçlü bir şampiyon oynuyorsunuz çünkü. 1-2-3. seviyelerde gank atmayın şu anda.

Hocam töbe oynayamaz çünkü kan hiddetinden çıkması zor cidden yani yetenek ister.

Sana hayatının en büyük iyiliğini yapacağım. Bilgisayarından oyunu sil ve bir daha oynama.

Onun adı varda bende bilmiyorum Jungle rolu geldiğinde zaten otomatik çıkması lazım dükkanı açınca.

Alaz pençesi yavrusu bu bitanesinin adı diğerlerinin adıda bir şeylen başlayıp yavrusu ile bitiyor.

Ha bir de çarpı açtınızmı levelinizle açmadıysanız açana kadar Jungle oynamayın çünkü çok zor dönersiniz.

Alaz pençesi yavrusu bu bitanesinin adı diğerlerinin adıda bir şeylen başlayıp yavrusu ile bitiyor.

Yosunezen var.

Zor değil hiç dönemez yavruların pasifi çarp zaten.

Ben sana özelliklerini de söyleyeyim kırmızı olan daha fazla hasar veriyor yeşil olan daha fazla dayanıklılık veriyor tank oynarsan onu almalısın mavi olan daha hızlı olmanı sağlıyor.

Yosunezen var.

Zor değil hiç dönemez yavruların pasifi çarp zaten.

Dönülürde yardımla filan dk 10 da filan hiçbir şey yapamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…