LoL'de kalıcı ban kalkar mı?

Alpacinooh

Femtopat
Daha fazla  
League of Legends'de kalıcı ban yemistim. Oyuna giris ekranında sınırsız banı gösteren bir sayfa ve 14 gün ban yedigimi gosteren sayfa vardı. Tabii bu durumda destege biraz aglamak zorunda kaldım. Şu an sadece 14 gün yazıyor. Banım kalkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıp açmadıklarına dair bir şey yazarlar, yazmadılar mı?

Neden ban yediğinize dair bilgi yazmıyor muydu? Haklı bansa açmazlar. Lakin haksız bansa açarlar.

Açıp açmadıklarına dair bir şey yazarlar, yazmadılar mı?

Destege yazdım ama geri donus alamadım sadece ekrandakı kalıcı uyarısı gitti

Neden ban yediğinize dair bilgi yazmıyor muydu? Haklı bansa açmazlar. Lakin haksız bansa açarlar.

Yedigim ban cok saçma bir sebep karsıda Katarina vardı adama gang gittim 4 5 kere yanlıskla oldum diye kayıt açtım dedi ondan sonra 24 9 gittim sonrasında buradayız

@Alpacinooh Şansını dene. İlginç bir durum. Açarlar herhalde. Permaban sebebi değil bence.

@Alpacinooh şansını dene. İlginç bir durum. Açarlar herhalde. Permaban sebebi değil bence.

Ya galiba açılacak cünkü dün ban yedigimde ekranda 3 uyarı var
1.kalıcı ban yedin.
2.14 gün ban yedin.
3.kalıcı yedin
Sıralama boyledi bugün sadece 2 numara var.

Ya galiba açılacak cünkü dün ban yedigimde ekranda 3 uyarı var.
1.kalıcı ban yedin.
2.14 gün ban yedin.
3.kalıcı yedin.
Sıralama boyledi bugün sadece 2 numara var.

O zaman kalkar bence.

Riot kalıcı banları kolay kolay açmıyor hatta hiç açmıyor. Desteğe yazdığınızda, ban açılmaz diyor. Tekrar bilet açtığınızda, bu sefer de aynı cevabı veriyor ve sonraki tüm biletlere de bot cevap veriyor. Art arda toksiklik yaptıysanız bu banı almanız normal. Hesabınız değerliyse toksiklik yapmayacaktınız ve LoL küfüre de doğrudan kalıcı ban atmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…