League of Legends'de kalıcı ban yemistim. Oyuna giris ekranında sınırsız banı gösteren bir sayfa ve 14 gün ban yedigimi gosteren sayfa vardı. Tabii bu durumda destege biraz aglamak zorunda kaldım. Şu an sadece 14 gün yazıyor. Banım kalkar mı?
League of Legends'de kalıcı ban yemistim. Oyuna giris ekranında sınırsız banı gösteren bir sayfa ve 14 gün ban yedigimi gosteren sayfa vardı. Tabii bu durumda destege biraz aglamak zorunda kaldım. Şu an sadece 14 gün yazıyor. Banım kalkar mı?
Yedigim ban cok saçma bir sebep karsıda Katarina vardı adama gang gittim 4 5 kere yanlıskla oldum diye kayıt açtım dedi ondan sonra 24 9 gittim sonrasında buradayız
Ya galiba açılacak cünkü dün ban yedigimde ekranda 3 uyarı var
1.kalıcı ban yedin.
2.14 gün ban yedin.
3.kalıcı yedin
Sıralama boyledi bugün sadece 2 numara var.
Ya galiba açılacak cünkü dün ban yedigimde ekranda 3 uyarı var.
1.kalıcı ban yedin.
2.14 gün ban yedin.
3.kalıcı yedin.
Sıralama boyledi bugün sadece 2 numara var.
Riot kalıcı banları kolay kolay açmıyor hatta hiç açmıyor. Desteğe yazdığınızda, ban açılmaz diyor. Tekrar bilet açtığınızda, bu sefer de aynı cevabı veriyor ve sonraki tüm biletlere de bot cevap veriyor. Art arda toksiklik yaptıysanız bu banı almanız normal. Hesabınız değerliyse toksiklik yapmayacaktınız ve LoL küfüre de doğrudan kalıcı ban atmıyor.