LoL'de karakter seviye atlatma nasıl yapılır?

DeathflowAce

Picopat
Daha fazla  
LoL'de Garen karakterime bir imge kazandırdım. S- veya üzeri bir not alarak 6. seviye yapabilirsin diyor fakat ben ne kadar S-, S, S+ alsam da 1 imge daha gelmiyor. Daha bu sabah S kazandım fakat imge gelmedi. Acaba oynadığım modlarla alakalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
S alarak değil oynayarak ustalık seviyenizi geliştirebilirsiniz.

2'den fazla imge geldiyse çıkmaması çok normal olabilir. Mağazanın yanında bulunan çekiç simgesine basarak kontrol edin.
Arkadaşın belirttiği gibi, zaten hazırda 2 tane simgeniz bulunduğundan simge gelmez.Önce o simgeleri kullanıp karakteri 6.seviye yapın, daha sonra 7.seviye için S ve S+ ile yeni simge gelecektir

5. seviyeye kadar oynayarak geliştiriyorsunuz. 5. seviyeden 6. seviyeye ve 6dan 7 ye geçerken S almanız lazım. Sadece sihirdar vadisinde geçerli.

Yanlış hatırlamıyorsam 2 tane simge topladıktan sonra onları 'Ganimetler' kısmında mavi öz ile kullanıp 6. seviye yapman lazım. Ondan sonra 3 tane daha simge kazanıp aynı şekil 7. seviye yapman lazım. 6. seviye yapmadan daha fazla simge kazanmıyorsun yani.

2'den fazla imge geldiyse çıkmaması çok normal olabilir. Mağazanın yanında bulunan çekiç simgesine basarak kontrol edin.

1 tane imge var şu an 2. gelmiyor ama katarinadada bu sorunu yaşıyorum.
Mod olarak hangi mod? 6. seviyede sanırım 2 kere s veya üzeri alman lazım. Bir de mavi öz vererek yükseltiyorsun.

Mod derken aram ya da rurf hepimiz birimiz için gibi modlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…