K kuzeyu Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:57 #1 Ustalık gozukmuyor bakamiyorum nereden bakabilirim?
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.501 Makaleler 1 Çözümler 7 Pazar 22:09 #2 kuzeyu dedi: Ustalık gozukmuyor bakamiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer 14k Üstüyse maç içinde gözükür. Eğer gözükmüyorsa şampiyonlardan o karaktere tıklayın ve ustalık yazan yere basın,orada gözükür.
kuzeyu dedi: Ustalık gozukmuyor bakamiyorum nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer 14k Üstüyse maç içinde gözükür. Eğer gözükmüyorsa şampiyonlardan o karaktere tıklayın ve ustalık yazan yere basın,orada gözükür.
K kuzeyu Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:16 #3 Şöyle şimdi ben ustalıklarin yazdığı yere geldim ama en yüksek olanı nereden göreceğim Lux diyor ama Lux 5K treni 34K.
Şöyle şimdi ben ustalıklarin yazdığı yere geldim ama en yüksek olanı nereden göreceğim Lux diyor ama Lux 5K treni 34K.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.501 Makaleler 1 Çözümler 7 Pazar 22:55 #4 kuzeyu dedi: Şöyle şimdi ben ustalıklarin yazdığı yere geldim ama en yüksek olanı nereden göreceğim Lux diyor ama Lux 5K treni 34K. Genişletmek için tıkla... O büyük ihtimalle diğer ustalık seviyesine kalan yakınlığa göre hesaplıyordur.
kuzeyu dedi: Şöyle şimdi ben ustalıklarin yazdığı yere geldim ama en yüksek olanı nereden göreceğim Lux diyor ama Lux 5K treni 34K. Genişletmek için tıkla... O büyük ihtimalle diğer ustalık seviyesine kalan yakınlığa göre hesaplıyordur.