Çözüldü LoL'de kendime hediye gönderirsem olan şampiyonlara mı kostüm gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Hectopat
Yer
Detroit
LoL hesaplarımdan kendime hediye göndereceğim. Hesap 0 ve sadece Katarina var. Başka hesaplardan rastgele kostüm gönderildiğinde sadece olan şampiyonlara kostüm geliyor. Sizce 10 15 hesaptan kostüm atsam rastgele hepsi Katarina kostümü olabilir mi?

Çözüm
Onun şartları var. Göndereceğiniz kişi 10 level olmalı ve gönderen kişi 15 level olmalı. Gönderilen gizemli kostümler (480 RP) gönderdiğiniz hesapta hangi karakterler varsa onlara çıkar. Benim sormak istediğim eğer hesapta tek 1 karakter varsa ona sadece kendi kostümleri gelir mi ? Bayramdan sonra denemiş olacağım tecrübelerimi aktarırım.

Evet arkadaşlar sadece tek karakter olursa diğer hesaplardan gönderdiğiniz gizemli kostüm hediyesinde sadece sizde bulunan karakter için kostüm gelir. Konuyu kapatabilriz.

Bu da hediye aldığım geçmiş.

Yok dostum bu mümkün değil. Hatta eğer birine sahip olmadığı şampiyondan bir kostüm hediyesi göndermeye kalkıştığında bunu yapamıyorsun. Çünkü hediye verme kısmında marketten sana kostüm seçtiriyor ve eğer sen göndereceğin kişiye onda olmayan bir şampiyonun kostümünü (örn. Pyke) markete ismini yazarsan kostümler gözükmüyor dolayısıyla hediye edemiyorsun.

Kısacası hediye sisteminde bir açık yok ne gönderirsen onu alıyor karşıdaki.

(Düzeltme)
Hocam yazdığınızı şimdi anladım fakat dediğiniz yine olmuyor bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi rastgele skin gönderme butonunu riot sistemi senin için kapatabilir bunu hesaplayarak.

Onun şartları var. Göndereceğiniz kişi 10 level olmalı ve gönderen kişi 15 level olmalı. Gönderilen gizemli kostümler (480 RP) gönderdiğiniz hesapta hangi karakterler varsa onlara çıkar. Benim sormak istediğim eğer hesapta tek 1 karakter varsa ona sadece kendi kostümleri gelir mi ? Bayramdan sonra denemiş olacağım tecrübelerimi aktarırım.

Evet arkadaşlar sadece tek karakter olursa diğer hesaplardan gönderdiğiniz gizemli kostüm hediyesinde sadece sizde bulunan karakter için kostüm gelir. Konuyu kapatabilriz.

Bu da hediye aldığım geçmiş.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…