Achyls Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Ti, I5 12600K, 16GB RAM, 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2024 #1 LoL'ün imleçlerinin ikisi de bana garip geliyor sebebini bilmediğim bir sebepten. LoL oynarken kendi fare imlecimi kullanabilir miyim?
LoL'ün imleçlerinin ikisi de bana garip geliyor sebebini bilmediğim bir sebepten. LoL oynarken kendi fare imlecimi kullanabilir miyim?
nocontextarda Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #2 Kullanamazsın , fare imleci oyuna girdiğinde otomatik olarak LoL'ün kendi imleci oluyor bunun herhangi bir ayarı yok alışsan iyi olur hocam. Artı 0 Eksi
Kullanamazsın , fare imleci oyuna girdiğinde otomatik olarak LoL'ün kendi imleci oluyor bunun herhangi bir ayarı yok alışsan iyi olur hocam.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 15 Mayıs 2024 #3 Eskdiden killerskin vardı karlı map falan yükleniyordu. Lakin hile koruması geldikten sonra denemedim pek önermiyorum ban yeme riskiniz daha yüksek. Artı 0 Eksi
Eskdiden killerskin vardı karlı map falan yükleniyordu. Lakin hile koruması geldikten sonra denemedim pek önermiyorum ban yeme riskiniz daha yüksek.
tugranulldreinull Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 422 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #4 https://store.steampowered.com/app/1283970 Vanguard öncesi ban sebebi değildi ama şuan emin değilim. Artı 0 Eksi
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.426 Çözümler 131 15 Mayıs 2024 #5 Oyuna kendi imlecini yükleyemezsin ama belirli programlar aracılığıyla mümkün olabilir imleç değiştirme. Bu programları pek önermem ama, ban riski barındırıyorlar. Artı 0 Eksi
Oyuna kendi imlecini yükleyemezsin ama belirli programlar aracılığıyla mümkün olabilir imleç değiştirme. Bu programları pek önermem ama, ban riski barındırıyorlar.