LoL'de klavye geç algılanıyor

İşletim sistemi
Windows 11

aeakdumann

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx3060
Anakart
asus
İşlemci
6800h
Merhaba, sadece LoL oynarken yaşadığım bir de normal Google YouTube gibi sekmelerde yaşadığım bir sorun var. Bilgisayar da klavyede yazı yazarken veyahut LoL'de oyun oynarken tuslara bastığımda algılamıyor birkaç saniye sonra algılıyor ve bu sadece pencere ekraninda ve LoL oynarken oluyor. Bunun bir çözümü var mı geç algılamasını engellemek icin yeni aldığım laptopta böyle bir sıkıntı olması can sıkıcı.

Hocam 1 günde 3 kez format attım Windows eksik dosya kurduğu ve sfc scannowla düzeltemediğim için.
benim sorunun formatla düzeleceğini sanmıyorum pek ama bilemedim

Denetim Masası'na girip arama kısmına filtre tuşları yazıp "filtre tuşlarını kullanarak yinelenen tuş vuruşlarını yoksay"'a tıklayıp buradan filtre tuşlarını etkinleştir yazan kutucuk işaretliyse işareti kaldırmayı deneyebilirsiniz.Eki Görüntüle 1744316
bunu baya önce denedim hocam sorunu çözmemişti

benim sorunun formatla düzeleceğini sanmıyorum pek ama bilemedim

bunu baya önce denedim hocam sorunu çözmemişti
Hocam aygıt yöneticisine girip "İnsan arabirim aygıtları" kısmından " Usb giriş aygıtı"na sağ tıklıayp özellikleri diyip güç yönetimi kısmından " "güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" yazıyor ordaki tiki kaldırırsanız belki çözülür.
1681766390808.png

Hocam aygıt yöneticisine girip "İnsan arabirim aygıtları" kısmından " Usb giriş aygıtı"na sağ tıklıayp özellikleri diyip güç yönetimi kısmından " "güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" yazıyor ordaki tiki kaldırırsanız belki çözülür.Eki Görüntüle 1744335
deneyeceğim hocam bunu da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı