PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 12 Nisan 2023 #1 Bir şey merak ediyorum. LoL'de klavye nasıl tutulmalıdır? Yani Q tuşuna serçe parmağımızla mı basmalıyız yoksa yüzük parmağımızla mı?
Bir şey merak ediyorum. LoL'de klavye nasıl tutulmalıdır? Yani Q tuşuna serçe parmağımızla mı basmalıyız yoksa yüzük parmağımızla mı?
XenoValoBalo Picopat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 75 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Yüzük.
codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 12 Nisan 2023 #3 Nasıl rahatsanız öyle. Bazıları QWE yerine ZXC kullanıyor mesela.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.628 Çözümler 134 12 Nisan 2023 #4 Nasıl rahat ederseniz öyle, ben yüzük parmağımla basıyorum.
jrurahera Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 402 Yer İstanbul 12 Nisan 2023 #5 PlatonikPrens dedi: Bir şey merak ediyorum. LoL'de klavye nasıl tutulmalıdır? Yani Q tuşuna serçe parmağımızla mı basmalıyız yoksa yüzük parmağımızla mı? Genişletmek için tıkla... Hayır serçe parmak yapma yanarsın yani bilmiyorum ama ben öyle yapsam oynayamam. PlatonikPrens dedi: Bir şey merak ediyorum. LoL'de klavye nasıl tutulmalıdır? Yani Q tuşuna serçe parmağımızla mı basmalıyız yoksa yüzük parmağımızla mı? Genişletmek için tıkla... Yüzük parmağı bence daha iyi.
PlatonikPrens dedi: Bir şey merak ediyorum. LoL'de klavye nasıl tutulmalıdır? Yani Q tuşuna serçe parmağımızla mı basmalıyız yoksa yüzük parmağımızla mı? Genişletmek için tıkla... Hayır serçe parmak yapma yanarsın yani bilmiyorum ama ben öyle yapsam oynayamam. PlatonikPrens dedi: Bir şey merak ediyorum. LoL'de klavye nasıl tutulmalıdır? Yani Q tuşuna serçe parmağımızla mı basmalıyız yoksa yüzük parmağımızla mı? Genişletmek için tıkla... Yüzük parmağı bence daha iyi.