LoL'de koridora yanlış atıyor

yigittbaser

Femtopat
Daha fazla  
LoL'de dereceli oynarken birincil role top lane, ikincil role ADC koyuyorum. Bir de top lane olmasına rağmen 8 turun 8'inde de ADC attı. Bunun sebebi nedir? Sürekli ikincil role ADC atıyor. Bir turda ikincil role top lane koydum, yine ADC attı. Bu neden oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda otomatik doldurma denen bir sistem var. Eğer oyuna girdiğiniz anda sizin oynadığınız rol dışında oynayan başka oyuncular bulamazsa daha fazla bekletmemek adına ikinci seçtiğiniz rolü atıyor. Bu rollerde genelde ADC veya destek oluyor. Ama oyunda adaleti sağlamak adına yeni sezonla birlikte sizin takımınızda ne kadar otomatik doldurmayla yerleştirilmiş oyuncu olursa karşı takımda da aynı şekilde oluyor. Ve otomatik yerleştirildiğiniz maçları kaybederseniz LP kaybetmiyorsunuz. Kazanırsanız daha fazla LP alıyorsunuz. 8 maç boyunca ADC gelmesi şanssız olmuş gerçekten. Düşük elolarda ADC veya destek main fazla kişi yok.

Not: Sırada beklerken altta yazıyor çoğu zaman "otomatik doldurmadan korunuyor" ya da "koruma devre dışı" gibi bir yazı tam emin değilim. Bir dahakine dikkatli bakın. İnsanlar genelde işten okuldan dönünce oyuna giriyor o yüzden akşam saatleri otomatik doldurmadan koruma olasılığı daha yüksektir.

İyi akşamlar^^.

Bilgilendirdiginiz icin teşekkür ediyorum. Bir de galiba ikincil rol attiginda C veya ustu performans gosterince LP gitmiyor ama B ve A aldigim zaman kaybettigimizde LP kaybettim sebebi nedir acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı