AustralienGovernment Femtopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 29 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #21 Küfür hakaret ise yasadışı sayılabilirdi ama bunu kanıtlayabilmesi ve seni bilmesi imkansız olduğu için hiç bir şans yok.
Küfür hakaret ise yasadışı sayılabilirdi ama bunu kanıtlayabilmesi ve seni bilmesi imkansız olduğu için hiç bir şans yok.
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 16 Temmuz 2022 #22 Cyberbug 2077 dedi: Küfür ettiğin kişinin dışında 3 kişinin de senin ona küfür ettiğini görmüş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O kadarsa eğer büyük ihtimalle açılacağını düşünmüyorum zaten takımdan başka birisi de bana küfür etmişti sebepsiz yere.
Cyberbug 2077 dedi: Küfür ettiğin kişinin dışında 3 kişinin de senin ona küfür ettiğini görmüş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O kadarsa eğer büyük ihtimalle açılacağını düşünmüyorum zaten takımdan başka birisi de bana küfür etmişti sebepsiz yere.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 16 Temmuz 2022 #23 @heartagram Dostum bir şey olmaz kafanı yatağa koy yat öyle her küfüre dava açılsaydı ooo avukatlar zengin sıralar olurdu. Mışıl mışıl uyu boş ver.
@heartagram Dostum bir şey olmaz kafanı yatağa koy yat öyle her küfüre dava açılsaydı ooo avukatlar zengin sıralar olurdu. Mışıl mışıl uyu boş ver.
Wone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 1.295 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #24 Boş işler hocam sanal oyunlardan kimse kimseye dava açmaz sadece korkutmaya çalışırlar akılları sıra. Böyle konular açmanız bana çok saçma geliyor açıkçası troll konu gibi.
Boş işler hocam sanal oyunlardan kimse kimseye dava açmaz sadece korkutmaya çalışırlar akılları sıra. Böyle konular açmanız bana çok saçma geliyor açıkçası troll konu gibi.
heartagram Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 472 16 Temmuz 2022 #25 Greenville dedi: Etmez. Sende ona dava edeceğim deseydin. İkinizde gece uyayamazdıniz. Genişletmek için tıkla... Bende dedim zaten sen edersen bende ederim dedi ben bir şey demedim dedi haklı da sadece mal dediği için.Komik bir durum BeTas dedi: @heartagram Dostum bir şey olmaz kafanı yatağa koy yat öyle her küfüre dava açılsaydı ooo avukatlar zengin sıralar olurdu. Mışıl mışıl uyu boş ver. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ondan dolayı geç yatmamıştım bugün aklımdan çıktı komik bir durum zaten teşekkürler yinede Wone dedi: Böyle konular açmanız bana çok saçma geliyor açıkçası troll konu gibi. Genişletmek için tıkla... Yok gerçekten değil troll o an yazdığı için korkmuştum bende merak edip buraya yazmak istedim.Anlık korktum yani.Teşekkürler yine de cevap için.
Greenville dedi: Etmez. Sende ona dava edeceğim deseydin. İkinizde gece uyayamazdıniz. Genişletmek için tıkla... Bende dedim zaten sen edersen bende ederim dedi ben bir şey demedim dedi haklı da sadece mal dediği için.Komik bir durum BeTas dedi: @heartagram Dostum bir şey olmaz kafanı yatağa koy yat öyle her küfüre dava açılsaydı ooo avukatlar zengin sıralar olurdu. Mışıl mışıl uyu boş ver. Genişletmek için tıkla... Yok zaten ondan dolayı geç yatmamıştım bugün aklımdan çıktı komik bir durum zaten teşekkürler yinede Wone dedi: Böyle konular açmanız bana çok saçma geliyor açıkçası troll konu gibi. Genişletmek için tıkla... Yok gerçekten değil troll o an yazdığı için korkmuştum bende merak edip buraya yazmak istedim.Anlık korktum yani.Teşekkürler yine de cevap için.