LoL'de Lane Önerisi

Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar LOL'de bi lane arıyorum neredeyse 5 aydır en sonunda burada bir konu açmaya karar verdim. Diamond'a falan çıkmak istiyorum. Eğlenceli ve oyunu tasiyabilecek bi lane istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her lane ile oyunu taşımak mümkün, bu kişinin yeteğine bağlıdır. Hangi koridorda kendini yetenekli görüyorsan o lane'ye yoğunlaş.

Eğlencesine lane arıyorsan Diamond'a kolay kolay çıkamassın, çıksanda üstünü göremessin.

Son düzenleme:
Tek başına çok şey yapamazsın takımın da iyi gelmesi lazım. Bu metada ADC'ler çok güçlü olmadığından yeteneğine güveniyorsan mid oyna.

Jungle oyna, gank at takımını öne geçir hem sen kas, bir de şöyle bir pren oldu mu çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ust koridorda ormanci yardimi olmadan rakibine ustunluk saglarsan oyunu tasiyabilirsin.

Merhaba arkadaşlar LOL'de bi lane arıyorum neredeyse 5 aydır en sonunda burada bir konu açmaya karar verdim. Diamond'a falan çıkmak istiyorum. Eğlenceli ve oyunu tasiyabilecek bi lane istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
TOP Garen, Darius. Jungle Lee sin, Jarvan, Kayn. Mid Zed, Ahri, Lux. ADC Jinx, Lucian, Tristana. SUP Thresh, Nautilus, Yuumi. Seç istediğini oyna direkt elmas'sın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…