LoL'de Lane Önerisi

Eğer demir veya bronz ligden başlaycaksanız o liglerden çıkmak aşırı zor bir pren olması lazım bot da oynarak kazanma ihtimaliniz aşırı yüksek kendimden biliyorum yani. Bot dan direk oyunu bitirme şansınız yüksek olur gang gelmeyebilir ama yetenekli insanlarsanız her türlü çıkarsınız.

Oyundaki her heroyla oyun taşıyabilirsin. Senin ve takımın yeteneğine bağlı olarak değişir bu durum. Tabi takım uyumu da önemli. İçine ısınan herolar illaki vardır ya da kendini başarılı olarak gördüğün bir lane. Dilediğin gibi oynamalısın bence

Top lane ne mainlenir? Sadece onu oynamayı düşünüyorum.

Otp olmanı önermem. Eğer otp olduğun şampiyon banlanırsa oynayacak başka şampiyon kalmayacak. Bu yüzden her lane için şampiyon havuzunu genişletmeni öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garen böyle opken hiçbir Hero oynanmıyor pis çar her şeyi ctliyor. Nasus Mordekaiser oynuyordum artık oynanmıyor.

Garen'e karşı fiora alırsın şu sıralar aşırı güçlü, oynamayı bilen bir fiora oyunu baştan taşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…