SEDA SAİAN Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 315 11 Nisan 2020 #21 BayJax dedi: Darius var. Genişletmek için tıkla... Takımına "Eğer Darius banlarsanız taşırım." yaz ve feedlemene bak.
BayJax dedi: Darius var. Genişletmek için tıkla... Takımına "Eğer Darius banlarsanız taşırım." yaz ve feedlemene bak.
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #22 283156 dedi: Garen'e karşı fiora alırsın şu sıralar aşırı güçlü, oynamayı bilen bir fiora oyunu baştan taşır. Genişletmek için tıkla... Bir şey farketmiyor. Denedim yenilmezi çalışınca gareni durduramıyorsun.
283156 dedi: Garen'e karşı fiora alırsın şu sıralar aşırı güçlü, oynamayı bilen bir fiora oyunu baştan taşır. Genişletmek için tıkla... Bir şey farketmiyor. Denedim yenilmezi çalışınca gareni durduramıyorsun.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 11 Nisan 2020 #23 BayJax dedi: Bir şey fark etmiyor. Denedim yenilmezi çalışınca Garen'i durduramıyorsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Adam tutuştur, ulti, Q attığında W basarsan Garen bir işlevi kalmaz. Sonuna kadar W kullanmazsan r atar W basarsan işlemez.
BayJax dedi: Bir şey fark etmiyor. Denedim yenilmezi çalışınca Garen'i durduramıyorsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya? Adam tutuştur, ulti, Q attığında W basarsan Garen bir işlevi kalmaz. Sonuna kadar W kullanmazsan r atar W basarsan işlemez.
SEDA SAİAN Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 315 11 Nisan 2020 #24 SEDA SAİAN dedi: Takımına "Eğer Darius banlarsanız taşırım." yaz ve feedlemene bak. Genişletmek için tıkla... @BayJax Bunu denedin mi?
SEDA SAİAN dedi: Takımına "Eğer Darius banlarsanız taşırım." yaz ve feedlemene bak. Genişletmek için tıkla... @BayJax Bunu denedin mi?
BayJax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.297 Çözümler 3 Yer HerYer Ayrıca Poşet Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #25 SEDA SAİAN dedi: @BayJax Bunu denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok.