LoL'de lig atlayamamak


Belki haklısındır Silver oyuncusuyumdur ama anlamadığım kısım benden daha az şey bilimesine rağmen platta zümrütte ve elmasta oynayan oyuncular var bu nasıl iş oyunu senelerdir oynadıkları ve fazla oyun attıkları için mi bu liglere çıkabiliyorlar.
 
Elmaslar veya zümrütler oyun bilgisi bilmeden o liglerde dediğin insanların sallıyorum harita bilgisi farm temposu şampiyon havuzları en azından birini çok iyi yapıyordur ki o ligdedir. Bilgi lig le alakalı değil o bilgiyi uygulamaya koymak ligle alakalı sonuçta. Düşük ligde meta heroları boşver 1 ana rol 1 ana şampiyon bide yedekte bi şampiyon belirle sadece onlara odaklan. Ve en önemlisi oyunu bitirmeye oynamak lazım mesela oyunda önde ise takımın haritada gezinmek lane ittirmek yerine ki zaten team ittirir jungle temizle vision al karşı jungledan takımın fight hiç atmıyorsa kuleleri zorlarsın zaten fight olur. Bu kadar yıldır düşük ligdeysen maalesef o ligin oyuncusu oluyosun. 2 Lose alırsan ard arda çık bi video izle geri gir kafanı resetle. Takım arkadaşı da bulmak zorundasın bu arada discordlarda gez illaki bi kaç kişi bulursun 5 pre girmesende 2 pre gir.

Kog maw oynadığını söylemişsin bu tf çarı kaçışı yok desteğe bağımlısın ve early oyunu zayıf karakter. Supportun roama çıkarsa bir şey yapamassın gümüşte zaten kimse peel yapmıyor ve fightlar rastgele başladığı için kog maw solo oynuyorsan boşver hero değiştir.
 
Kendini ona göre kıyaslama, herşeyi yapıyorum diyorsun ama demek bir yerlerde eksiğin var, yardımcı uygulamalar var belkide kullanıyorsundur oyun içindeki farmını falan hesaplıyor onları kullanarak oyunlar oyna, bakalım belli sürede istenilen farm sayısına ulaşabiliyormusun o uygulamalara göre hesaplama yap, aynı şekilde yeterli kadar totem bırakıyormusun gibi. Bu süreçte dereceli yerine normal oyunlar girebilirsin. Ek olarak buradan op gg linkini paylaşabilirsin oyunlarına bakalım.
 

Hocam notunuzu gördüm ama gerçekten Duo olmadan olmuyor sen ne kadar iyi oynarsan oyna takımına 4 tane maymun gelince bir şey yapamıyorsun hele ki o liglerde falan yok imkanı yok bende 6 yıldır oynuyorum daha 2 gun önce golddum yanıma arkadaşı aldım 2 gunde PLA'ta çıktım şu an oynasam 3 gune zümrüte bile çıkarım o derece yani. Yanınıza birini bulmanız gerekiyor. İyi veya kötü oynaması fark etmiyor communicate yapabildiğiniz için çok rahat bir şekilde nerede ne yapacağınızı ve oyuna yön verebildiğiniz için ister istemez rank atlıyorsunuz. Ayrıca bu sezondan sonra rank atlamak çok basit olacak onu da belirteyim.
 

Yardımınız için hepinize teşekkürler.
 
Hesabınızın winrate oranı çok düşük, rank oynadığınız oyunlarda goldu bırakın iron ve bronzler ile oyun oynuyorsunuz. Bu bir bakıma kötü bir bakıma sizin için çok iyi, iron ve bronzlerle oyun kazanmak çok daha kolay çünkü. Genel olarak tüm oyunlarında vision skorlarınız çok kötü. Bana kalırsa ryze ile oynamaktan vazgeçin en azından düşük elodan çıkana kadar. Support çok etkin bir şampiyon. Evet muhtemelen bir çok oyunda ADC ler sizi çıldırtacak istediğiniz sinerjiyi yakalayamıcaksınız ama bol bol roam atma şansınız var. Jungle oynayın derdim ama rank oyununa hiç oynamadan direk jungle ile başlamakta zor olur, önce bol bol normal oyun atmanız lazım. Ben support oynamanızı tavsiye ederim veya Top lane geçebilirsiniz. Kolay ve güçlü bir çok karakter mevcut, Darius Garen Sett Volibear gibi Tryndmare gibi. Farm ve vision skorunuzu mutlaka geliştirin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…