XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 2 Ağustos 2024 #1 LoL'de sorun yok ama Alt Tab atınca mouse hızlanıyor.
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.937 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 XrelzyX dedi: LoL'de sorun yok ama Alt Tab atınca mouse hızlanıyor. Genişletmek için tıkla... Ekrana tıklayınca normal oyun imlecine geçiyor diye biliyorum, sonrasında oyun içindeki hassasiyete dönüyor olması lazım. Bende öyle oluyor yani.
XrelzyX dedi: LoL'de sorun yok ama Alt Tab atınca mouse hızlanıyor. Genişletmek için tıkla... Ekrana tıklayınca normal oyun imlecine geçiyor diye biliyorum, sonrasında oyun içindeki hassasiyete dönüyor olması lazım. Bende öyle oluyor yani.
XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 2 Ağustos 2024 #3 SabriKeser dedi: Ekrana tıklayınca normal oyun imlecine geçiyor diye biliyorum, sonrasında oyun içindeki hassasiyete dönüyor olması lazım. Bende öyle oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha fark ettim oyuna girince fare ayarlarındaki imleç hızı 10 oluyor normalde ben 7'de kullanıyorum.
SabriKeser dedi: Ekrana tıklayınca normal oyun imlecine geçiyor diye biliyorum, sonrasında oyun içindeki hassasiyete dönüyor olması lazım. Bende öyle oluyor yani. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha fark ettim oyuna girince fare ayarlarındaki imleç hızı 10 oluyor normalde ben 7'de kullanıyorum.