LoL'de mavi ekran hatası

karaliovski35

Centipat
Yeni ekran kartı aldım, RX 460 ve çoğu oyunu oynadım CS:GO, PUBG, vb ama hiç mavi ekran almadım. LoL'e girdiğimde ise mavi ekran alıyorum, PC kapanıp açıldığında oyuna tekrar bağlanıyorum, ama arada oyun donuyor ve siyah oluyor görev yöneticisinden kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 124
Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal
Dosyaları paylaşın.

Kartı aldıktan sonra format attın mı veya eski sürücüleri kaldırıdn mı? Bunları yapmadıysan DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin.

Windows 10'a geçmeniz hem sisteminiz hem de bu hatanız için iyi olabilir diye düşünüyorum.

Ekran kartını takmadan önce sürücüleri AMD'nin temizleyicisi ile sildim, sonra takıp yükledim bir sorun yoktu.

Son düzenleme:
Ekran kartını takmadan önce sürücüleri AMD'nin temizleyicisi ile sildim, sonra takıp yükledim bir sorun yoktu.
O şekilde değil dediğim şekilde kaldıracaksınız, dosyalar da paylaşıma açık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…