iitricker Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi?
Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi?
Timucin_34 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.713 Çözümler 14 Yer Istanbul/Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayarım: MB: Asus ROG Maximus XI APEX GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 CPU: Intel Core i9 9900K RAM: G.Skill TridentZ 16GB 4266MHz Depolama: Samsung 970PRO 512GB, Samsung 860PRO 1TB, Samsung 870QVO 2TB, Samsung 870QVO 1TB CPU AIO: Corsair iCUE H150i RGB Pro XT Radyatör Fanları: Noctua NF-A12x25 Chromax.Black.Swap PSU: Cooler Master V1000 80+Gold Kasa: Cooler Master Cosmos C700M Kasa Fanlar: Noctua NF-A14x25 Chromax.Black.Swap Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Emekçisi (Öğrenci) 12 Temmuz 2024 #2 iitricker dedi: Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... MENA bölgesinden EUW'ye atlayıp. Oradan TR'ye geçebilir diye biliyorum.
iitricker dedi: Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... MENA bölgesinden EUW'ye atlayıp. Oradan TR'ye geçebilir diye biliyorum.
iitricker Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #3 Timucin_34 dedi: Mena bölgesinden EUW'ye atlayıp. Oradan TR'ye geçebilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Para ile gecilmiyor mu öyle?
Timucin_34 dedi: Mena bölgesinden EUW'ye atlayıp. Oradan TR'ye geçebilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Para ile gecilmiyor mu öyle?
Timucin_34 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.713 Çözümler 14 Yer Istanbul/Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayarım: MB: Asus ROG Maximus XI APEX GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 CPU: Intel Core i9 9900K RAM: G.Skill TridentZ 16GB 4266MHz Depolama: Samsung 970PRO 512GB, Samsung 860PRO 1TB, Samsung 870QVO 2TB, Samsung 870QVO 1TB CPU AIO: Corsair iCUE H150i RGB Pro XT Radyatör Fanları: Noctua NF-A12x25 Chromax.Black.Swap PSU: Cooler Master V1000 80+Gold Kasa: Cooler Master Cosmos C700M Kasa Fanlar: Noctua NF-A14x25 Chromax.Black.Swap Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Emekçisi (Öğrenci) 12 Temmuz 2024 #4 iitricker dedi: Para ile gecilmiyor mu öyle? Genişletmek için tıkla... RP alıp öyle geçiş sağlayabilir. Biraz pahalıya patlayacak tabii bu geçişler. Diğer alternatif ise Riot'a ticket atabilir oradan yardımcı olabilirlerse olurlar. MENA bölgesi çünkü ortadoğu bölgesi oluyor TR ile direkt bağlantısı yok diye biliyorum.
iitricker dedi: Para ile gecilmiyor mu öyle? Genişletmek için tıkla... RP alıp öyle geçiş sağlayabilir. Biraz pahalıya patlayacak tabii bu geçişler. Diğer alternatif ise Riot'a ticket atabilir oradan yardımcı olabilirlerse olurlar. MENA bölgesi çünkü ortadoğu bölgesi oluyor TR ile direkt bağlantısı yok diye biliyorum.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.350 Çözümler 7 Yer Ankara 12 Temmuz 2024 #5 iitricker dedi: Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçtikten sonra cok zaman geçmediyse yanlıslıkla geçtim diye ticket atıp ücretsiz şekilde geçebilir.
iitricker dedi: Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçtikten sonra cok zaman geçmediyse yanlıslıkla geçtim diye ticket atıp ücretsiz şekilde geçebilir.
iitricker Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #6 trurebellion dedi: Geçtikten sonra cok zaman geçmediyse yanlıslıkla geçtim diye ticket atıp ücretsiz şekilde geçebilir. Genişletmek için tıkla... 3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi?
trurebellion dedi: Geçtikten sonra cok zaman geçmediyse yanlıslıkla geçtim diye ticket atıp ücretsiz şekilde geçebilir. Genişletmek için tıkla... 3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi?
Timucin_34 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.713 Çözümler 14 Yer Istanbul/Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayarım: MB: Asus ROG Maximus XI APEX GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 CPU: Intel Core i9 9900K RAM: G.Skill TridentZ 16GB 4266MHz Depolama: Samsung 970PRO 512GB, Samsung 860PRO 1TB, Samsung 870QVO 2TB, Samsung 870QVO 1TB CPU AIO: Corsair iCUE H150i RGB Pro XT Radyatör Fanları: Noctua NF-A12x25 Chromax.Black.Swap PSU: Cooler Master V1000 80+Gold Kasa: Cooler Master Cosmos C700M Kasa Fanlar: Noctua NF-A14x25 Chromax.Black.Swap Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Emekçisi (Öğrenci) 12 Temmuz 2024 #7 iitricker dedi: 3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Riot bu isterse her şeyi yaparlar.
iitricker dedi: 3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. Riot bu isterse her şeyi yaparlar.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 15 Temmuz 2024 #8 iitricker dedi: 3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi? Genişletmek için tıkla... bunu buraya yazmak yerıne vakit kaybetmeden ticket atılabılır degil mş
iitricker dedi: 3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi? Genişletmek için tıkla... bunu buraya yazmak yerıne vakit kaybetmeden ticket atılabılır degil mş