MENA bölgesinden EUW'ye atlayıp. Oradan TR'ye geçebilir diye biliyorum.Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi?
Mena bölgesinden EUW'ye atlayıp. Oradan TR'ye geçebilir diye biliyorum.
RP alıp öyle geçiş sağlayabilir. Biraz pahalıya patlayacak tabii bu geçişler. Diğer alternatif ise Riot'a ticket atabilir oradan yardımcı olabilirlerse olurlar. MENA bölgesi çünkü ortadoğu bölgesi oluyor TR ile direkt bağlantısı yok diye biliyorum.Para ile gecilmiyor mu öyle?
Geçtikten sonra cok zaman geçmediyse yanlıslıkla geçtim diye ticket atıp ücretsiz şekilde geçebilir.Bir arkadaşım 1 mavi öz verip mena serverine geçmiş. Birkaç gündür bulamıyoruz TR sunucusuna nasıl geçileceğini bilen varsa söyleyebilir mi?
Geçtikten sonra cok zaman geçmediyse yanlıslıkla geçtim diye ticket atıp ücretsiz şekilde geçebilir.
Denemekten zarar gelmez. Riot bu isterse her şeyi yaparlar.3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi?
bunu buraya yazmak yerıne vakit kaybetmeden ticket atılabılır degil mş3 gün oldu hocam. Ticket atsa geçilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.