Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #11 Denetim Masası>Programlar>Program Kaldır>League of Legends'e sağ tıkla> Bu Programı Kaldır. Mentalin mükemmel olur ben denedim işe yarıyor. Ha bir de oynamaya devam edeceksen Yasuo ve Shaco oynama, ailevi değerlerine önem veriyorsan.
Denetim Masası>Programlar>Program Kaldır>League of Legends'e sağ tıkla> Bu Programı Kaldır. Mentalin mükemmel olur ben denedim işe yarıyor. Ha bir de oynamaya devam edeceksen Yasuo ve Shaco oynama, ailevi değerlerine önem veriyorsan.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.620 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #12 Ayran Man dedi: Shaco oynama, ailevi değerlerine önem veriyorsan. Genişletmek için tıkla... Shaco mainim ve rakibin psikolojisi bozulup bana sövünce keyifleniyorum.
Ayran Man dedi: Shaco oynama, ailevi değerlerine önem veriyorsan. Genişletmek için tıkla... Shaco mainim ve rakibin psikolojisi bozulup bana sövünce keyifleniyorum.
Ayran Man Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 365 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #13 pidee dedi: Shaco mainim ve rakibin psikolojisi bozulup bana sövünce keyifleniyorum. Genişletmek için tıkla... Shaco'lara söven agresif Lilia görürsen o benim.
pidee dedi: Shaco mainim ve rakibin psikolojisi bozulup bana sövünce keyifleniyorum. Genişletmek için tıkla... Shaco'lara söven agresif Lilia görürsen o benim.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.698 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #14 453476 dedi: Öyle yapacağım bundan sonra. Yemin ederim tilt oluyorum ya. İlk ben mid dedim ve salmadım koridoru. Oyunu sattılar. Genişletmek için tıkla... Hocam takmayın yani bende başta oynadığım zamanlar sinir oluyordum ama sonradan lolden çok sıkıldım. 1 el bile giresim gelmiyordu, öyle bırakmış oldum.
453476 dedi: Öyle yapacağım bundan sonra. Yemin ederim tilt oluyorum ya. İlk ben mid dedim ve salmadım koridoru. Oyunu sattılar. Genişletmek için tıkla... Hocam takmayın yani bende başta oynadığım zamanlar sinir oluyordum ama sonradan lolden çok sıkıldım. 1 el bile giresim gelmiyordu, öyle bırakmış oldum.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.620 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #15 Ayran Man dedi: Shaco'lara söven agresif Lilia görürsen o benim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Görürsem size ulaşacağım.
Ayran Man dedi: Shaco'lara söven agresif Lilia görürsen o benim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Görürsem size ulaşacağım.