mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.966 Çözümler 14 Yer Midland 6 Eylül 2024 #11 laespade dedi: Peki sizce bu kadar emek vermeye değen bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Emek verip iyi oynayacaksın ki zevk alacaksın. Son yirmi maçtır shaco oynadım, mental olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Küfür yiyoruz ama takmıyoruz, niye? Karşı tarafı çıldırtıyoruz.
laespade dedi: Peki sizce bu kadar emek vermeye değen bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Emek verip iyi oynayacaksın ki zevk alacaksın. Son yirmi maçtır shaco oynadım, mental olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Küfür yiyoruz ama takmıyoruz, niye? Karşı tarafı çıldırtıyoruz.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.620 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #12 mutiant dedi: Emek verip iyi oynayacaksın ki zevk alacaksın. Son yirmi maçtır shaco oynadım, mental olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Küfür yiyoruz ama takmıyoruz, niye? Karşı tarafı çıldırtıyoruz. Genişletmek için tıkla... Shaco güçlü değil. Düşük elo şampiyonu. (300K+ Shaco mastery'm var.)
mutiant dedi: Emek verip iyi oynayacaksın ki zevk alacaksın. Son yirmi maçtır shaco oynadım, mental olarak kendimi daha iyi hissediyorum. Küfür yiyoruz ama takmıyoruz, niye? Karşı tarafı çıldırtıyoruz. Genişletmek için tıkla... Shaco güçlü değil. Düşük elo şampiyonu. (300K+ Shaco mastery'm var.)
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.966 Çözümler 14 Yer Midland 6 Eylül 2024 #13 pidee dedi: Shaco güçlü değil. Düşük elo şampiyonu. (300K+ Shaco mastery'm var.) Genişletmek için tıkla... Güçlü olduğunu söylemedim.
pidee dedi: Shaco güçlü değil. Düşük elo şampiyonu. (300K+ Shaco mastery'm var.) Genişletmek için tıkla... Güçlü olduğunu söylemedim.
laespade Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 341 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #14 Sileceğim yüksek ihtimal teşekkürler cevap veren herkese.