Arkadaşlar herkese selam. Nasus Heroes'unu sevdim ve Nasus karakterini otp yapmaya karar verdim. Oynarken sıkıntı yok iyiyim ama bu Hero'nun Counter'ı hangi şampiyonlar ve Nasus'a karşı nasıl oynamalıyım? Bunları bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim.
Nasus'u oyunun başında rahatsız edecek birçok karakter var. Net bir counter söylemek zor. Fakat Nasus'u late oyunda bile kesebilen bir jax var. Jax'ı banlayabilirsin.
Arkadaşlar herkese selam. Nasus Heroes'unu sevdim ve Nasus karakterini otp yapmaya karar verdim. Oynarken sıkıntı yok iyiyim ama bu Hero'nun Counter'ı hangi şampiyonlar ve Nasus'a karşı nasıl oynamalıyım? Bunları bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim.
Ornn, Moaki, Shen, Malphite ve Gnar oynayabilirsin bunlar tank olduğu halde iyi kontrol ve hasara sahip herolar. Nasusu counter hero değil counter oynayış ile yenersin Nasus oynarken minyonları kulene yakın tut iflahı gelse fark etmez.
Ben Nasus'un belirli bir counter'ı olduğunu düşünmüyorum. Sabırlı oynayan bir Nasus herkesi keser. Ne Darius ne Vayne ne de Renekton'un alması çok zor. Yapabileceğiniz en iyi şey erken oyunda oyunu bitirmeye çalışmak.