LoL'de neden az LP alıyorum?

MustafaMrc0643

Centipat
LoL dereceli tek çift oynuyorum arkadaşımla. Win alıyoruz +18 - +20 arası alıyoruz lose alıyoruz -23 -27 veriyor. Arkadaşım olmadan girdiğimde de aynı şekilde. Çok az LP verdiğini düşünüyorum bu şekilde rank atlanmaz çünkü. Dereceli esnek oynadım 2 Win aldım direkt gümüş II ye attı. Tek çiftte bronz IV'dan çıkamıyorum. Kötü de oynadığımı düşünmüyorum. 2Win = 1lose ediyor ve rank atlamam çok zor bir hal alıyor. Ne yapmam lazım? Bunun düzelmesi için esnek girmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
+18, 20 civarı düşük bir LP değil aslında. Ama beklediğin kadar yüksek olmamasının sebebi mmr'ının düşük olması olabilir. Oynayışın da LP'yi etkiliyor. Taşıyacak iyi oynayan bir arkadaşınla gir Win streak yap mmr toparlanır.

+18, 20 civarı düşük bir LP değil aslında. Ama beklediğin kadar yüksek olmamasının sebebi mmr'ının düşük olması olabilir. Oynayışın da LP'yi etkiliyor. Taşıyacak iyi oynayan bir arkadaşınla gir Win streak yap mmr toparlanır.

Bence çok düşük çoğu maçta S alıyorum. Valorant'a kıyasladığımda bayağı düşük veriyor. Valorant'ta düşük bir eloda MVP olunca +40 falan veriyor MVP olup lose aldığında ise -12 falan veriyor bu şekilde rank atlanılabiliyor ama LoL'de +18 verip -27 kesmesi çok mantıkısz geldi bana Valorant'tan sonra. Zaten taşıma kapasitesi olan çarları oynuyorum geneldede taşıyorum.

Bence çok düşük çoğu maçta s alıyorum. Valorant'a kıyasladığımda bayağı düşük veriyor. Valorant'ta düşük bir eloda MVP olunca +40 falan veriyor MVP olup lose aldığında ise -12 falan veriyor bu şekilde rank atlanılabiliyor ama LoL'de +18 verip -27 kesmesi çok mantıkısz geldi bana Valorant'tan sonra. Zaten taşıma kapasitesi olan çarları oynuyorum geneldede taşıyorum.

Dediğim gibi mmr düşük o zaman. Seni o ligte tutmaya çalışıyor. Nadiren kaybetmen gerek bir süre.

Elo hell denen bataklığa düşmüşsünüz. Bu elo hell bataklığını tanımlamak gerekirse de MMR'ınız mevcut liginizden düşük olduğu için kazanınca az LP geliyor, kaybedince de çok LP gidiyor. Çok kazanıp az kaybetmekten başka yapacak bir şey yok. Ligi yüksek olan arkadaşlarınızla birlikte oyuna girmeye çalışın. MMR'ınızı iyi yükseltecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı