LoL'de NVIDIA filtresi ve Custom skin açılmıyor

A.K.A NASUS

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 3600 / MSI CORE FROZR L / 16GB 3000MHZ RAM /GIGABYTE EAGLE RTX 4060 8GB / DARK GUARDIAN KASA / WD BLUE SN570 500GB M.2 SSD+ WD BLUE 500GB SATA SS / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU
Merhaba, dün düzgünce bıraktığım bilgisayarımda LoL'de artık NVIDIA filtreleri açılmıyor ve Custom skinle oyuna girince 1 FPS oluyor. Bunu başka yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de durumlar aynı custom skin calısmıyor kullandıgım skinlerde gözükmüyor fpsim de yerlerde oluyor fakat manageri kapatınca düzeliyor nvdia renk filtreleri de aynı maalesef cözüm bulamadım.

Galib.

Bende de durumlar aynı Custom skin calısmıyor kullandıgım skinlerde gözükmüyor FPS'im de yerlerde oluyor fakat Manager'i kapatınca düzeliyor NVIDIA renk filtreleri de aynı maalesef cözüm bulamadım.

Galiba LoL'ün yeni yamasından. Driver falan da güncelledim.

Galib.

Galiba LoL'ün yeni yamasından. Driver falan da güncelledim.

Kanka eger klavyende Rapid trigger özelligi varsa kapat onu da daha oncesinde Rust'ta 2 hesabım 3. parti yazılımdan banlandı. Pazartesi günü de 15 yıllık LoL hesabım perma ban yedi ve üstüne HWID ban yedim bilgin olsun

Anladım çok geçmiş olsun. 15 yıllık hesabı kaybetmeniz çok üzücü. Daha çok yeni bir teknoloji olması sebebi ile zaten tercih etmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…