LoL'de oynaması kolay karakterler neden güçlü?

Azir'in ulti diye bir yeteneği yok sanırım, hatta senin o elolarda Azir gördüğünden bile şüpheliyim.

1V1 de zaten Jax alır ama biz TF için konuşuyoz gene Jax alır, sonuçta Jax orman veya solodur rakip solo veya ormanı ezmiştir saçma oldugu için Azir'in ulti yeteneği rakipleri ileri fırlatıyorsa Jax'ın takımındada Malphite vardır onu ileri fırlatsan bile o u suyla size tekrar atılır bir de Jax'ın takımındada TF'lik ultiler vardır Ornn ultisi Orianna ultisi serap ultisi vardır ya da Amumu filan bir de kiteleyen olarak da Vayne filan vardır yani onun takımı daha kötü değilse gene alır Jax sonuçta rakip lanenin counteri olacaktır solo veya jungun. Rakip midde Azir'in ctsini alırsa bir de Jax'ın takımı düzgün pick aldıysa gene Azir'in takımını yer. Dedigim gibi Jax saçma işte kolay Hero'lar saçma Master Jax Rammus gibi. zor herolardada bir şey yok bir 10M Yasuo'yla 2K Jax'ı kesemessin. Kolay bir Hero'yu başka bir kolay Hero'yla kesersin mesela Master'i Jax'la kesersin Yasuo Zed Aurelion Sol gibi zor Hero'larla kusursuz oynasanda kolay Hero'lara karşı sadece dilenciler

Eşit düzeydeki yani orta oyuncu olan bir Jax pz zangı bile keserki Jax zaten kolay Hero orta oynayan bir Jax pz zangı 1V1 de alır. Düzgün oynarsam Jax'ı kesebilirsin hortumum onun Q sunu ct liyor ve onun Q su uzun demişsin Jax Q atmak için benim hortumumun gelmesini beklecek enayimi bu Jax direk hortumum yokken esini açar havada sallar Q ile atlar sonra esine tekrar basıp beni stunlar esini sallarken ıska diyor zaten ondan sonra canımın %40'ını alıyor rahat sonrada ben stundan cıkana kadar bayağı bir vuruyor ondan sonra ben ona vurursamda R açıyor hasar yemiyor kaçsam kaçamam ondan kuleye kaçana kadar 5 defa keser vursam zaten o olaydan sonra canım %35 filan olur ve onun r si açık hasarda az yiyor kaçsam keser vursam keser işte Jax alıyor bir de Q su olmasa bile zaten üstün geliyor Q su sadece atılmak içinki zaten Q sunu atlatamam hortum almamı beklemiyor bir de hortum alıp onun Qsuna atıp kaçsam bile zaten fazla canı gitmez bir de onu kesmem için sabahtan akşama kadar vurkaç yapmam lazım oda imkansız ben minyonlara yaklaşmadan direk bana Q atar minyonlarla kayarsamda daha geri kendi kuleme kaçamam vs atmak zorunda kalırım minyonlarla onu kiteleyememde beni keser her türlü Jax keser bu dediğim lane aşamasındaydı gene Jax aldı. Orman ve koridor vs sindeyse direk Jax alır zaten. Orta düzeyden daha kötü olan bir Jax bile ormanda pz zangı ayagıyla oynayarak alır orta düzeydeki ne yapmaz?

aslında eskiden master mainlemiştim bi ara 2019 da 200k ya yakın oynamıştım o zamanları hatırlıyorum aga be her el penta atardım. penta atmadıgım oyunu hatırlamam bide pentalarıda hiç takım yardımıyla attıgımı hatırlamam direk 5 kişinin arasına dalıp sağ tık q atıyordum rakibin hepsini kesiyordum her maç. jg veya soloda oynuyodum genelde aradada midde. early aşamasında biraz vurkaç yapamadıgı için güçsüzdü ama biraz kasılınca oyun sonu 1v5 penta atıyodum zaten penta atmadıgım el yoktu. bide mesela yasuoyu başta sürekli e attıgı için kesemiyodum bazı yasuoları ama sonra farmlıyodum ben 13lvlsem yasuoda 15lvlse ona dalıp hemen kesiyodum oyun sonuda onu kule altı 1v1 de tekliyom sonra 1v5 penta atıp oyunu bitiriyom oyun sonu her önüme geleni kesiyom mesela bide bir ara rakipte 5 kişi filan bizim takımın çoğunu kesmişlerdi ve oyunu bitiyorlardı 1 yada 2 kuleye kalmıştı onları alıp nexusa vuracaklardı 2 kişi filan sağdık heralde diğeri basede oyunun bitmesini bekliyodum ama ben bi dariya daldım kestim sonra diğerlerini kestim lux ve morgana ikili çift stanlı(prelerdi büyük ihtimal) onlarıda kesip alayını kesmiştim nice takımın ff diye yalvardıgı oyunlar olmuştu ben hep taşicam diyip 1v5 penta atıp taşırdım nickimde 123master yi filandı, sağ tık atıp penta atıyon diyorlardı neyse sonra yeni hesap açtım ordada ranked girmeye başladım mid nasus filan yapıp taşıyodum rakipte fizz ve lee sin vardı fizzi eziyodum lee gelincede double 2 sini kesiyodum kolayca stackliyodum yaklaşamıyorlardı lee gang atsa double kil alıcaktım ztn neyse mid jax filanda yapıp win alıyodum rankedde full arada jaxda alıyodum soloya filan rakibi eziyodum kolayca 1v2 1v3 filan atıyodum sonra başka bi hesabada fizz kostümü çıkmıştı onla oynadım fizze alıştım sonra önüme geleni teklemeye başladım gareni bile alıyodum fizzle tanklardanda korkmuyodum bide tam rakip bizim takımı yiyip sonrada oyunu bitirecekken ben birden yanımdakini kesip sonra diğerlerini filan kesmiştimh erkesi kesmiştim filan bide oyunda genelde kfc diyorlardı ama sonra ban yedim diye hesabıda fizzide bırakmıştım heralde sonra, ama fizzi öylesine anlattım kolayda değil güçlüde değil normalde bide o zamanki gibi oyniyamam şuan. ama oyunda 1m leri görünce oha diyodum arada sonra bende artık sadece 1 hero yani tek hero oynayıp onunla en cok ustalık puanını kasayım dedim masterle hep penta atsamda yüksek eloda o kötü diyorlardı bide tek stuna gidiyomuş yasuo daha yüksek elo herosuymuş diye bide iyi oynarsan yasuo her heroyu kesiyormuş diyorlar diye bide herkes yasuo main millet boşuna oynamıyordur diye otp olarak yasuoyu seçtim lars gibi oynarsam her heroyu 1v1de alırmışım diye bide yasuo montagelerdende gaza geldim sonra yasuo otpledim 2 yıldır sadece yasuo alıyom başka hero almıyom ama yasuoyla her maç lose alıyorum kapalıda. rank zaten kasmam perma ban yiyo. kapalıda full spamlıyom ordada loserim çoğu hero yasuoyu alıyo 1v1de bazı heroları alsam bile 5 lvl fark atsam bile rakip 2 kişi geldiginde direk tek yiyip ölüyom bazen arada playzlar yapabiliyomda onlar istisna. ne kadar kasarsam kasiyim max 1v1 atabiliyom 1v3 den sonrası imkansız kesinlikle 10 lvl fark atıyım 1v5 atamam rakip tek tek gelrise belki. masterle rakip 5 kişi birden gelsede kesiyodum. ama otp yim heroda değiştiremem daha. ama ileride pişman olmam diye oynuyom ama hep lose alıyom

Lütfen oyunu bırakın en doğrusu yazdıklarınızı okuyunca sadece utanıyorum.

Haksız değil miyim? Yasuo çok güçsüz Hero, bir Yasuo'ya bak bir de jaxa aga Yasuo çok zor Hero ve kil almasıda çok zor. Ama jaxsa bebe Hero'su ve hiçbişeyi zor degil. Bir Aurelion Sol, Yasuo, Zed, Twisted Fate gibi zor Hero'lara bak bir de Darius, Master Yi, Jax, Veigar, Nasus gibi kolay Hero'lara bak? Zor Hero'lar hem zor hem de güçsüz kolaylarsa kolay ve çok güçlü. Adaletsiz degilmi kardeşim

Son düzenleme:

Master Yi, Darius, Nasus, Veigar'a kolay demeniz oyun bilgini gösteriyor. Seninle daha fazla tartışmayacağım, madem Jax çok güçlü git Jax oyna o zaman.

Yasuo oynayanın oynatanın kendisine saygısı yoktur bir kere. O söylediğin çarları top lane Rengar ile eziyorum bu arada. Ligin düşük sanırım, boşver kafaya takma.

Master Yi, Darius, Nasus, Veigar'a kolay demeniz oyun bilgini gösteriyor. Seninle daha fazla tartışmayacağım, madem Jax çok güçlü git Jax oyna o zaman.

Ben OTP olmayı seçtim sadece tek Hero oynayıp en cok ustalık puanını kasmaya çalışıyom cok ustalık kastım hedefim 18m heimi geçmek şimdi tekrar 0'dan jaxa nasıl başlayayım, ben OTP'yim her güçlü buldugum Hero'yu oynayamıyorum maalesef sadece tek Hero oynuyorum. 15k yasuom olsa yeni hesap açıp sadece Jax OTP olurumda 15k degilki cok ustalık kastım 0'dan başliyamam. Bir de Master Yi, Darius, Nasus, veigara kolay demeniz oyun bilgini gösteriyor demişsin ulan Master'e zormu diyorsun Master'e zor diyorsan oyunu sil. Oyunun en kolay Hero olmasıyla ünlü çardır kendisi sadece sağ tık atıyon bir ara Master almıştım bilerek feedlicektim o yüzden rakibe sadece sağ tık atıp bıraktım beni öldürsün diye Hero kendi kendine sadece düz atak atarak rakibi kesti bu kadar kolay Hero işte. Normal gamer olsam hep güçlü buldugum Hero'ları filan alırdım Jax'ı filan alırdım eskiden normal gamerdim alıyordum her el Win alıyordum Master alıp sağ tıkla kil alıyordum jaxlada ayagımla oynayarak kesiyordum ama şimdi ustalık puanı kasıyom ve OTP'yim başka Hero oynayamıyorum maalesef 600k Yasuo kastım şimdi hesap bırakıp 600k Jax kasmak kolay mı?

Master'in mekanikleri kolay zaten ama sen gidip r basıp 3 4 kişinin üstüne koşarsan çoğu zaman ölürsün, karakterin mekanikleri kadar oyun bilgiside lazım o yüzden Master'in zor ya da kolay olması herhangi bir şey teşkil etmiyor, orman oynamak S12'de başlı başına zor zaten....

Acını anlıyorum kardeşim 1.5 m yasuo main olarak şunu söyleyebilirim ki lethal temponun s12'nin ilk etaplarında güçlendirilmesinin ve Yasuo'nun ulti cd'sinin düşmesi yine Yasuo'yu çok güçlü yaptı bir süre. Ancak daha sonraki yamalarla gelen her karaktere fazladan can, ağır yara ve can çalma nerfi Yasuo'yu çok etkiledi. Üstüne birde ölümcül tempo nerf yedi ve s12'de metadan tamamen düşmüş oldu. Şu an s9 - s10'daki gücü özleniyor şahsen ben özlüyorum pd ve yenilmezle 1v3 atmayı.

Eski sezonlarda Darius'u da Jax'ı da pata küte tokatlayan Yasuo'nun şuan karşısına off-tank gelince bayılması çok sinir bozucu. Yine de bu karakterlere bodozlama q oto, minyondan içine e atıp oto q yapmak sana lane'i kazandırmaz maalesef :d Oynanış çok önemli her tradei sabırla ve sakin atman gerek, çünkü karşındaki karakterler genelde manalı ve cd'ı yüksek olduğundan komboyu yapıp geri çıkacak ve cd bekleyip tekrarlayacak. Birde şundan bahsedeyim Jax dediğin karaktere genelde Bork ve divine çıkılır, ultisiyle birlikte ölümsüz olur. Sen ne alıyorsun item immortalshieldbow ? :d İtemler, gelen yamalar, zayıflatmalar, güçlendirmeler falan filan derken Yasuo metada değil maalesef, s13'de tank metası olacak Yasuo altın dönemini çoktan yaşadı devri geçti bitti diyebilirim.

Son olarak Yasuo'nun oynanışı çok zor diyemem, sadece mekanik ve oyun bilgisi gerektiriyor. Karşındaki rakibin ne yapacağını skillerinin cd'sini bilmek ve kaçırabileceği skillse kitelamak çok önemli. Birde airblade, keyblade gibi komboları otpyim diyenlerde beceremeyebiliyor çok takmamak lazım :d

Master zor diyenler kendilerini bilgili göstermek içinmi zor diyor acabaKarakterin 2 tane handikapı var.Q zamanlaması ve Burst yiyeceğin an w basman.Bunlarda zor şeyler değil.Bunlara zor diyen gta vice city oynasın.
Doğru zamanlamada tf ye girmek önemli diyenler için söylüyorum bu sadece master için değil bütün karakterler için geçerli.Sen çok kasmadığın müddetçe bodoslama 1v5 hiçbir karakterle giremezsin.Girdiğin gibi harcarlar.Oyun eski oyun değil.Fiorada eski 1v5 atan fiora değil

Ben jaxi çok oynuyorum ( 200k ) sebebi ise 1v1 de çok rahat kesecek heroların 5'ten fazla olmaması hatta belki yoktur bile. Jax 1v1 canavarı ve bütün düz vuruş herolarının ct si. Skill shor olarak çok güçlü q su iki flaş mesafesi kat ediyor ve aynı zamanda e si bütün düz vuruşları engelliyor. Ama sett dediğiniz hero jaxtan çok daha beter. Şimdi fiora setti dövüyor sett jaxi dövüyor jax te fiorayı dövüyor. Şimdi asıl iş ct muhabbeti olmuş oluyor bu yüzden jungle oynuyorum. Amae eğer oyunu gerçekten biliyorsan roam atarsın yada jule altı beklersin en azından adamı kastırmazsın ama gold elo ve altı pek öyle değil işte.

Yasuo çok zor bir Hero ve güçsüz Hero iyi oynasan bile her Hero Yasuo'nun ct si bir şey yapamıyon ama Jax hem kolay hem de güçlü bir de onu alacak Hero yok denilecek kadar az, saçma degil mi? Yasuo hem daha zor hem daha güçsüz Yasuo'nun bir anlamı kalmıyor o zaman. Adaletsiz bence bir de Jax Sett'i alırki Sett'in olayı W ü Jax W Sett'in W sünü doclarsa her türlü alırki Sett'i Sett W attıgında Jax Q atıp arkasına geçer kolayca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…