RX 560 Tİ Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 749 19 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum.
Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.873 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 19 Kasım 2024 #2 Diana.
W WERQEW Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 650 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sett, Garen, Darius, Morde, RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Katarina Zed(!)
RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Sett, Garen, Darius, Morde, RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Katarina Zed(!)
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.978 Çözümler 5 19 Kasım 2024 #4 RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Metaya göre çok değişiyor. Bir ara WW düz koşup adam kesiyorsunuz. Sett çok bozuktu. Şu an ne durumda bilmiyorum.
RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Metaya göre çok değişiyor. Bir ara WW düz koşup adam kesiyorsunuz. Sett çok bozuktu. Şu an ne durumda bilmiyorum.
HeldCApe Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 137 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #5 RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Voli Swain
RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Voli Swain
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.086 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 19 Kasım 2024 #6 Herhangi bir tank sup + Çelik yürek. Nautilus'la Sylas kesmişliğim var.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #7 450 mavi öz olan şampiyonlar genel olarak yeni oyuncular için oluyor. Garen ya da Master Yi ile başlayabilirsiniz.
450 mavi öz olan şampiyonlar genel olarak yeni oyuncular için oluyor. Garen ya da Master Yi ile başlayabilirsiniz.
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.583 Çözümler 47 Yer Bursa 19 Kasım 2024 #8 RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Her karakterin bir counteri var ama zümrüt altı eloda ne oynadığının pek bir onemi yok. Genel olara ormanda Diana mid Lissandra ADC'de Caitlyn Kai'Sa gibi carlar tavsiye ederim.
RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Her karakterin bir counteri var ama zümrüt altı eloda ne oynadığının pek bir onemi yok. Genel olara ormanda Diana mid Lissandra ADC'de Caitlyn Kai'Sa gibi carlar tavsiye ederim.
pcci reis Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1.055 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #9 RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kha zix jungleda çok güçlü şu an. Ama bana sorucak olursanız garen. Nemai dedi: 450 mavi öz olan şampiyonlar genel olarak yeni oyuncular için oluyor. Garen ya da Master Yi ile başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Master yi derken ? Master çok kolay değlki hocam
RX 560 Tİ dedi: Arkadaşlar yeni başladım. Noob bir oyuncuyum. Bana oynaması kolay ve güçlü şampiyon önerir misiniz? İstediğim şampiyonu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Kha zix jungleda çok güçlü şu an. Ama bana sorucak olursanız garen. Nemai dedi: 450 mavi öz olan şampiyonlar genel olarak yeni oyuncular için oluyor. Garen ya da Master Yi ile başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Master yi derken ? Master çok kolay değlki hocam
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #10 TheAny dedi: Herhangi bir tank sup + Çelik yürek. Nautilus'la Sylas kesmişliğim var. Genişletmek için tıkla... Sylas'ın eli kolu yoktu herhalde. İstediğin kadar tank kas, Sylas'ı Nautilus ile kesemezsin.
TheAny dedi: Herhangi bir tank sup + Çelik yürek. Nautilus'la Sylas kesmişliğim var. Genişletmek için tıkla... Sylas'ın eli kolu yoktu herhalde. İstediğin kadar tank kas, Sylas'ı Nautilus ile kesemezsin.