NotForYou Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 RAM 667mhz 2gb kingston Ekran kartı hd3600s Anakart 945gcm-s2l İşlemci intel pentium e2200 Dostlar selam, bugün yarım saatten beri uğraşıyorum ve nedenini anlamadığım bu sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler.
Dostlar selam, bugün yarım saatten beri uğraşıyorum ve nedenini anlamadığım bu sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler.
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 20 Ocak 2022 #2 Geçen günlerdede aynı konu açılmıştı ban yiyince bu şekilde oluyormuş. Artı 0 Eksi
OyunPortal TaklaKing Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 403 Çözümler 7 20 Ocak 2022 #3 NotForYou dedi: Dostlar selam, bugün yarım saatten beri uğraşıyorum ve nedenini anlamadığım bu sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler. Eki Görüntüle 1275814 Genişletmek için tıkla... Oturumu kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Sorunu halledebildiniz mi? Son düzenleme: 20 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
NotForYou dedi: Dostlar selam, bugün yarım saatten beri uğraşıyorum ve nedenini anlamadığım bu sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi günler. Eki Görüntüle 1275814 Genişletmek için tıkla... Oturumu kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Sorunu halledebildiniz mi?
KS KS NotForYou Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #4 OyunPortal TaklaKing dedi: Oturumu kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Sorunu halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, kullanmadığım çözüm önerisi kalmadı ve hala kaç saat oldu aynı hatayı alıyorum. Bilet attım 4-5 saat önce Riot'a. Büyük ihtimal yarın bakarlar. Buraya çözümü bırakırım. Artı 0 Eksi
OyunPortal TaklaKing dedi: Oturumu kapatıp tekrar giriş yapmayı deneyin. Sorunu halledebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, kullanmadığım çözüm önerisi kalmadı ve hala kaç saat oldu aynı hatayı alıyorum. Bilet attım 4-5 saat önce Riot'a. Büyük ihtimal yarın bakarlar. Buraya çözümü bırakırım.