LoL'de oyun sonu takdir etmeme alışkanlığı

Eğlenceli Bronz ELO. Üste Quinn ve Vayne alınca ne yapacaklarını bilmiyorlar. Mordekaiser almışım, W full yükte, kullanmamışım, hala benimle dövüşme derdinde. W açtığımda aldığım kalkana küfür eden bile oldu.

Şu feederlar falan olmasa güzel ELO.
Hocam oyunu oynamayı geçtim, şu yazdığınız kısmı okurken bile ruhum daraldı. İlk sezon başlamıştım oyuna 2015-2016 arası tamamen bıraktım. Bıraktığım zaman kendimi çok daha iyi hissetmeye başlamıştım ferahlamıştım resmen :D Ara ara arkadaşlarımla normal maça giriyorum ama kitle hep aynı. Eğer iradeniz kuvvetli ise bırakın bu oyunu gerçekten.

Arkadaşlar benim bir TR bir de EU West hesabım var. NA'da da oynamışlığım var.
İnanın EU West'te Talon ile kötü bir maç geçirirken takımım bana hiç küfür etmedi, aksine lane değişelim kill alırsın kasarsın dediler. Üst koridora geçtim ve gerçekten 5 kill aldım.
NA'nın kitlesi EU West'den de iyi ama 150 ms ile oynamayı göze almak zorundasınız.
Ama bu dediğim EU West mükemmel demek değil, orada da kanser oyuncular var. Ama çok daha az.
Türkler genelde EU West'te kanserden bunalıp geçiyorlar ama davranışları TR'dekinden farksız.
Gelgelelim ki takdir konusuna. Benim mainim Jungle.
Kha'Zix ile 18/2 gittiğim maçta takımı kurtarmama rağmen bile takdir almadım TR'de.
Aksine ilk başta 2 defa öldüm diye deli gibi küfür yedim. Ama Talon ile 5/9 gittiğim maçta sakin kaldı aldım.
Eğer bu konuyu LoL'e başlayacak arkadaşlar okuyorsa tavsiyem, başlamayın.
İlla da başlayacağım diyorsanız da NA veya EU West tercih edin bu oyun sadece küfürler dönüyor TR'de maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı